Kirk nasil cikarilir
Her yerde farklı şeyler yapılıyor.Aile büyüğünüz varsa ona sorun bence onlar yardımcı olur hemde. Ben pek böyle şeylere inanmıyorum ama yoğun istek üzerine yaptık 40 taş, altın,bozuk parayı yıkama suyuna koyduk bebekte bende o suyla yıkandık mesela.
Ben inanmadığım için yapmayı da düşünmüyorum Kırk diye bir şey anne için var ya dinimize göre 40 gün sonra abdest alabiliyoruz ve ilişki yaşanabilir anlamına geliyor. Yani gereksiz buluyorum böyle şeyleri yapanlara saygım var ama şahsen ben dualarla yıkamayı düşünüyorum aonrada abdest aldırırım hem bebeğe hem kendime missss
Herşeyde aşırı ısrarcı kaynana problemi yok heralde bende inanmıyorum ama ama saolsunlar benim dışımdakiler gün sayıyor
ayyy her şeyi dört dörtlük yapmış gibi bunu mu bekliyorlar bir de
Kessinlikle yok yirmisi yok kırkı şöyle yıkıyalım bunla yıkıyalım artık laf anlatmaktan usandım çünkü anlamak istenmiyor asla kırmak ta istêmiyorum ama son demlerimdeyim
Ay böyle şeylerde ısrarları anlamıyorum annenin ne düşündüğü ne istediği önemli
Gün içerisinde bebekle tek başıma ilgileniyorum çok yoruluyorum yemek yemeye vaktim olmuyor yardım istemiyorum çünkü karışılması beni deli ediyor onlarda karışmadan sadece ilgilenmek nedir bilmiyorlar ne yazıkki
Kıyamam ya birde bunlarla uğraş İnşallah istediğin gibi olur her şey
Benim yanımda kimse yoktu ilk oğlumun kırkınİ kendim çıkardım bilmediğim için bebeğimi yıkadım abdest aldırdım kendimde yıkandim abdest aldım tamam 🩷
Bende burdaki çoğu anne gibi düşünüyorum duamızı ederek yıkayalım bebişleri alalım abdestlerimizi , olsun bitsin yok para yok ev anahtarı yok pirinç bu nedir ya çocuk mu doğuruyoruz oyuncak mı