Kiralık ev fiyatları

Merhaba hanımlar nasılsınız sizin ev kiralarınız ne kadar oldu. Ev sahibimiz bize %100 zam yaptı :unamused:

1 Beğeni

Şu an 3600 e oturuyoruz. 6.500 yapacağını söyledi :roll_eyes:

1 Beğeni

Bizim 700 liraydı 1500 yaptı ev sobalı ve taşra olduğunu belirtelim

1 Beğeni

Senin ev sahibine daha çok sinirlendim. Ben kendi ev sahibime yapamam ama senin ev sahibini yolda görürsem yüzüne tükürürüm.

1 Beğeni

@Cansu Adamın eyvallahı yok ki, Edirne’de oteller zinciri olan biri işte :roll_eyes: Bizim ev doğalgazlı ve sıfır yapılı. Parkeli vs ama 6500 e değecek bir ev de değil şahsen

1 Beğeni

Diyecek çok söz var da susuyorum :melting_face:

1 Beğeni

Bizim buralarda kiralar 8 bin liradan başlıyor. Çorluda kardeşime ev tuttuk bir hafta önce 7 bin lira olan kira bir hafta sonra 8 bineydi yeni bina annemlere yakın diye tuttuk. Şuan tokide oturuyoruz biz. Burdada tokide kiralar 9-10 havada kapışılıyor. Deli dehşet fiyatlar ve en kötüsü insanlar buna mecbur. Biz o parayla ev geçindirmeye çalışıyoruz yeri geldiğinde.

2 Beğeni

Allah evi olmayanlara ev nasip etsin​:palms_up_together:t2:

8 Beğeni

2300 veriyorduk 5000 yaptı şubat ayında :melting_face: şimdi olsa düşünemiyorum :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

2500 şuan daha yapmadı bakalım kaç olur

2 Beğeni

Biz de toki ye taşınıcaz aylık 5 bin vercekmişiz sizin aylık kaç veriyorsuniz sizin de 180 ay mı? Bitmesine kaç ay kaldı

2 Beğeni

Bizim aylık aidatla 2500 falan oluyor. Umay 14 yaşına girince biticek inşallah :heart_eyes::palms_up_together:

2 Beğeni

Sinir oluyorum bu ev sahiplerine yeminle ne kadar insafsizlar hele de bi kac tane kirada evi olanlar daha da acımasız oluyolar sükür bizim ev kira değil ama hep diyorum kirada oturanlara Rabbim yardim etsin ev almak şu ekonomik şartlarda hayal oldu resmen ama Allah herkese 2 gözde olsa kendi evinde oturmayi nasip etsin baskasinin insafina kalmak cok zor

2 Beğeni

Fiyat çok iyiymiş yılda iki kez zam geliyor ya çok zam geliyor mu Günay da 15 yaşında olacak amanınn :face_with_peeking_eye:

2 Beğeni

@FidanUğur @ezgi-y amin

1 Beğeni

650den 1500 yaptı ev sahibimiz. Yapılan zamları duyunca şükrettik vallahi​:frowning:

2 Beğeni

Sizin de %100 olmuş. Bir de evlerine güzel bakmamızı istiyorlar. Ben soğudum ev sahibinden

1 Beğeni

İstanbul Kurtköy bölgesinde dün ev tuttu halamlar aylık 25 bin. 3+1 eski bir ev. 2 bin lira kadar da aidatı var. Ben kendi evimde oturuyorum geçen sene varımızı yoğumuzu satıp kredi ile aldık. Her ay 11 bin ödüyoruz. O evi almadan 1750 lira kiramızı ev sahibimiz 10 bin yapmıştı.

3 Beğeni

:scream::scream::scream::scream::scream: olamaz

1 Beğeni

Yazdığınız kirayı bizim parayla (manat) hesap yapıyorum nerdeyse o fiyata bizim burada ev yok.Normal kullanıla bilen bir ev 7000,8000 civarında sizin parayla bizim burada

1 Beğeni