Hanımlar 11 haftalık hamileyim geçen haftalara kadar kasıkta hissettiğim o karıncalanmalar kıpırtılar bugünlerde yok korkuyorum normalmi böyle olması
Bence hissettiğin bebek olmayabilir. Bu haftalarda bebekleri deneyimli anneler bile hissetmez. Kıpırtılardan kastınız bebek hareketleri ise tabi.
canim 11 haftalik daha yani telas yapma daha due bismillah o hissettigin bebek bile degildir belki 20 haftaya kadar bebegini hissetmeyenler var sakin ol canim
Benm ikinci gebeliğim ama üstünden 8 yıl geçti bunda daha farklı hissediyorum yok bebek hareketlerini hssedemem tabi ama orda bişeyler oluyo var olduğunu hssediyodum
Ahhh ahhh keşke sakin olabilsem cnm
heyecanli anne seni merak etme icini ferah tut stres yapma stres bebise zararli guzel dusun guzel olsun
Canım benim çok telaslanma ben ilk bebegimi 4.5 aylıkken hisettmeye baslamistim çok normal hem hissetmek için erken
@Sevgi.yldrm22 hoşgeldiniz 🫶🏻
@Hatice93 ahh bu annelik… Bu evhamlı hallerimiz hiç telaş yapmayın lütfen bebeğin asıl hareketlerini bundan sonra hissetmeye başlarsınız
İnşallah canım ya bu ara ne görsem ondan etkileniyorum
Biliyorum cnm hssetmek için çok erken ama ne bleyim kramplar falan gtti bi tuhaf oldum
Hoşbuldum cnm
İnşallah cnm inşallah
- Gebeligim oldugu halde 17. Haftada cok az hissetmeye başladım 11. Hafta imkansiz hissetmek
Kramplar oluyo ya cnm onlar kayboldu endişelendim
Bende de olmuştum o haftalarda geçti çok normal sonraki haftalar hareketleri hep hissedeceksiniz inşallah
İnşallah cnm inşallah