Kıprtıları artık hissetmiyorum korkuyorum

Hanımlar 11 haftalık hamileyim geçen haftalara kadar kasıkta hissettiğim o karıncalanmalar kıpırtılar bugünlerde yok korkuyorum normalmi böyle olması

Bence hissettiğin bebek olmayabilir. Bu haftalarda bebekleri deneyimli anneler bile hissetmez. Kıpırtılardan kastınız bebek hareketleri ise tabi.

1 Beğeni

canim 11 haftalik daha yani telas yapma daha due bismillah o hissettigin bebek bile degildir belki 20 haftaya kadar bebegini hissetmeyenler var sakin ol canim​:joy::blue_heart::heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

Benm ikinci gebeliğim ama üstünden 8 yıl geçti bunda daha farklı hissediyorum yok bebek hareketlerini hssedemem tabi ama orda bişeyler oluyo var olduğunu hssediyodum

Ahhh ahhh keşke sakin olabilsem cnm

heyecanli anne seni​:kissing_heart: merak etme icini ferah tut stres yapma stres bebise zararli guzel dusun guzel olsun

1 Beğeni

Canım benim çok telaslanma ben ilk bebegimi 4.5 aylıkken hisettmeye baslamistim çok normal hem hissetmek için erken :blush:

1 Beğeni

@Sevgi.yldrm22 hoşgeldiniz :partying_face:🫶🏻

1 Beğeni

@Hatice93 ahh bu annelik… Bu evhamlı hallerimiz :melting_face: hiç telaş yapmayın lütfen bebeğin asıl hareketlerini bundan sonra hissetmeye başlarsınız :blush:

1 Beğeni

İnşallah canım ya bu ara ne görsem ondan etkileniyorum

1 Beğeni

Biliyorum cnm hssetmek için çok erken ama ne bleyim kramplar falan gtti bi tuhaf oldum

Hoşbuldum cnm​:heart:

İnşallah cnm inşallah :pray::pray:

1. Gebeligim oldugu halde 17. Haftada cok az hissetmeye başladım 11. Hafta imkansiz hissetmek
1 Beğeni

Kramplar oluyo ya cnm onlar kayboldu endişelendim

Bende de olmuştum o haftalarda geçti çok normal sonraki haftalar hareketleri hep hissedeceksiniz inşallah

1 Beğeni

İnşallah cnm inşallah