23 haftalik gebeyim. Kizlar bugun dalmisim ve domestos ve tuz ruhuyla beraber tuvalet yikadim. Basta fazla bi etki gostermedi ama sonradan oksuruk bogaz tahrici goz yanmasi gibi seyler olmaya basladi cok kotu etkilenmedim ama bebege zarari olurmu. Yarin ozele gitcem ama yarina kadar bisey olurmu diyede korktum.
Bir şey olmaz bence ama ben çoktan acile gitmiştim diye düşünüyorum böyle bir şey yaşasam.
Basta hic bi sorun hi bi etkileme olmadi hmn disari attim kendimi. Ama yinede meraklandim
İki kimyasalı birlikte kullanmak cok tehlikeli ins birsey olmamıstır ama bir daha yapmamaya cok dikkat edin. Ayrıca tuz ruhunu hala kullanan oldugunu bilmiyordum, annem benim cocuklugumda kullanıyordu en son zehirlenme vakaları oldugu icin kullanmayı bırakmıstı… Sadece camasır suyu yeterli hijyenik olması için.Gebelik olsun veya olmasın kimyasal solumak akciğer saglıgını bozuyor. O yuzden her zmn dikkat edilmeli.
Camasir suyunu illa kullanicaksaniz esiniz yapsin bir sure o da yapamiyorsa eger ben kendim bulasik deterjani ile temizlik yapiuyorum mecbur beni de cok etkiliyor boyle seyler asetondan bile etkileniyorum
Umarım bebeğe zararı olmamıştır. Böyle şeyler çok tehlikeli. Yapmayın lütfen
Güzel haberlerinizi bekliyorum
Benimde yaptigim bisey degildi bi anlik dalginligima geldi. Aynen cok haklisiniz nasil boyle bi duruma maruz kaldim bilmiyom. Insallah bebege hic bi zarari olmaz. Bugun ozele gidip ogrencem
Bende oyle devamli kullanan biri dglm. Eve tasininca almistik. Nasil boyle bi sey yaptim inanin bilmiyom. Cok dalgindim o an
Ben küçükken aynı sizin yaptığınız gibi deterjanları aynı anda kullanmıştım cami da acmamisim 2-3 deterjan birbirine karışıp beni zehirlemişti korkutmak istemiyorum bir daha yapmayın diye örnek bir olay söylüyorum bu tür durumlar çok tehlikeli dikkat etmelisin bir şey olduğunu düşünmüyorum inşallah bebeğin ve sen iyisindir doktora git için rahatlasın çok da strese sokma kendini
Inanki suan boyle bi msja o kadar ihtiyacim vardiki. Dediginiz gibi insallah bisey olmamistir. Cok sagolun .
Suan bebeginizin durumu nasil dogum yapmisisnizdir muhtemelen bu sabah bende ayni hatayi yaptim asiri tedirginim suan