Kimyasal gebelik

Merhaba arkadaşlar benim polikistik overim var 3 yıldır evliyim iki yıldır çocuk istiyoruz olmadı Mayıs ayının 11 nde regl oldum daha sonra normal ilişki vesaire yaşadım Haziran ayının 3’ünde tekrar regl oldum ama ağrılı bir şekilde yani yataktan kalkamadım ve çok kan geliyordu bu böyle devam etti normal reglimi da geçti ben dedim uzun sürdü doktora gideyim gittiğimde doktor rahimin kalınlaştığını çok kalın olduğunu düşük olabileceğini söyledi kan vermemi istedi kan verdim gebelik çıktı daha sonra iki gün sonra gel dedi gittim ve tekrardan kan verdim betam 60’tan 27’ye düşmüştü yani kimyasal gebelikte de daha sonrasında normal ilişkine geri dön duphaston ve Polisan Alpha diye bir folik asit verdi bunları kullan gebe kalabilirsin dedi kimyasal gebelik ten sonra hamile kalanlar var mı

İlk gebeliğim kimyasal gebelikti hani sizin gbi olmadı adetim geçikti kan testi verdim 50 çıkmıştı doktor düşük değer dedi 3 gün ara ile tekrar ver dedi yükselmezse düşerse kimyasal gebelik dedi ve dediği gibi de 1 hafta sonra düşük yaptım kanamam bitince normal ilişkiye devam ettim doktorum 1 ay korun hamile kalma dedi ama ben dinlemedim 1 ayın sonunda hamileydim ve şuan 2 yaşında oğlum

Ayy maşallah inşallah banada nasip olur :face_holding_back_tears::heart: morelimi bozmuyorum en azından hamilelik geçirdim diyebiliyorum​:heart_hands:t2:

Moralini hiç bozma kafaya da takma sadece oluruna bırak ilaçlarını düzenli kullan Rabbim en kısa zaman da nasip eder inşallah

@Dilek00 Kimyasal gebelik aslında vücudun embriyoyu tutmaya çalıştığını gösterir. Tüplerin açık olduğu, spermin yumurtayı döllediği ama tutunmanın tam olmadığı anlamına gelir. Bu, bir sonraki denemede başarı şansını düşürmez aksine bazı çalışmalarda kimyasal gebelik sonrası canlı doğum oranının arttığı görülmektedir. Duphaston adet düzenine yardımcı olur, folik asit ise bebek planlamasında temel destektir. Sizin için en hayırlı zamanda nasip olsun inşaAllah :palms_up_together:t2::hugs: