Kimyasal gebelik

Sürekli kimyasal gebelik yaşıyorum benimle aynı durumu yaşıyan var mı üst üste 5 kimyasal.Doktorlara gidiyorum gebelik için tedavi görüyorum hiçbir doktor bana neden böyle kimyasal geçirdiğimi söylemiyor.Kimyasal olup sonradan hamile kalan var mı ben 4 sene evliyim ama sonuç alamadım Doktorlar bana tüp Bebek öneriyor ama ben doğal yoldan olmak istiyorum sizce tüp bebek olmalimiyim fikir verirseniz sevinirim

Genetik test yaptırmış mıydınız

Gen yapmadım hiç kan pıhtılaşmasi yaptırmamı istediler

Yaptırabilirsiniz onunla ilgili de bir durum olabilir hem içiniz rahat etmiş olur

Onuda yapacağım sonuçlar geç çıkıyormuş bildiğim kadarıyla

Naçizhane takip ettiğim bi dr var online görüşme yapıyor denemenizi öneririm dr mfk instası var canlı yayınları yada soru sor kısımları oluyor bi bakın derim , sevgiler

@Haticr Merhaba :cherry_blossom: Olası nedenler şunlar ;Kromozomal anormallikler, Progesteron eksikliği, Tiroid hastalığı, Pıhtılaşma bozuklukları, Rahim anomalileri, Bağışıklık sistemi sorunları, Sperm kalitesi. Yeni bir doktor bul (tercihen üniversite hastanesi veya özel bir RPL merkezi) ve yukarıda saydığım nedenlerle alakalı mutlaka test yapılmalı. neden bulunursa, doğal yoldan sağlıklı gebelik şansın çok yüksek.

Instagram hariç başka nasıl ulaşabilirim

Teşekkür ederim saydığınız tüm testleri demiyecem inşallah doğal yol ile tedavi bulurum 4 senedir nasip olmadı inşallah dediğiniz testleri yapınca nasip olur doğal yol ile çok sağolun :rose:

Buda kimyasal olur mu acaba 5 gün ara ile yaptım negatif çıktı.ilki çıkan gebelik aç karına çıktı ikincisi tok karına negatif çıktı alakalı mi açlık toklukla kasik ağrım var ayağıma vuracak şekilde hafif kramplarim var . açık kırmızı kanamam oldu gebelik midir

Olur Allahın izniyle, yeter ki sebebi bulunsun ve tedavisi yapılsın.

Görselde numarası var bı iletişim sağlayıp görüşebilirsin onun ilaçları ve tedavisi ile benim büyük oğlumun ilk okul öğretmeni gebe kaldı bı dene istersen

1 Beğeni

Teşekkür ederim :blush::folded_hands: Rabb’im gönlünüzce ne diliyorsaniz onu size nasip etsin inşallah :folded_hands:

1 Beğeni

Amin amin amin ecmain inşallah :palms_up_together:t2:

Bende ilk 2 gebelim kimyasal oldu ve 4 yıl çocuğun olmadı sperm sağliksiz olduğu için gebelik de sağlıksız oluyomus ve vücut gebeliği sonlandiriyomus galiba

Bende 4 senelik evliyim o süreçte tam 6 düşük yaşadım 5 kimyasal 1 boş gebelik geçirdim.sizin şuan durumunuz ne özel değilse dinlemek isterim çünkü gerçekten bilgi öğrenemeye ihtiyacım var doktorlar bişey demiyorlar bana bahsettiğiniz sperm kalitesi testle mi belli oluyor çünkü eşim soerm testi ve ultrasyona girmişti temiz çıkmıştı

:blossom:Benim de o dönem yumurta çatlama aşısı tedavisi oldum 2 defa eşim de de bende de hiç birşey cikmadı ve yumurta çatlatma iğnesindende hamile kalamadım kendilinden hiç beklemedigim zaman hamile olduğumu öğrendim Rabbim inşallah sizinde en hayırlı zamanda sağlıklı ve Salih bir evlat nasip etsin​:palms_up_together: o dönemde iki tane doktora çıktım ikisde bana yaşın çok genç vakti saati ne zaman sa ozmn zaten kendiliğinden olur demisti

Anladım hakkımızda en hayırlısı ne ise onu nasip etsin Rabbim inşallah :folded_hands::hugs:

İnşallah :heart::rose:

1 Beğeni

İnstagram adresinde telefon numarası mevcut dilerseniz arayabilirsiniz