Kimyasal gebelik

Dış gebelik

Boş gebelik

Kimyasal gebelik

Üçünü bilen varmı

Dış gebelik rahim dışında oluşuyor, boş gebelik rahimde oluşuyor ama içinde maalesef embriyo oluşmuyor, kimyasal gebelik çok erken kayıplara deniyor sanırım daha kese bile görünmeden yaşanan, böyle biliyorum canım

kimyasal gebelik bende oldu bı kere adetim 3 4 gün geçmişti acilde kan verdim 30 larda bı değer çıkmıştı doktor hamilesiniz bı kaç güne tekrar olcturun dedi sağlık ocağında baktirdigimda değerim 3 tü zaten kanamam başlamıştı doktorda normal adet gibi atar vücut test yaptırmamış olsaydınız anlamazdiniz bile çoğu anne anlamıyor zaten dedi kromozomlar da eksiklik yada fazlalık olduğunda vücut anormallik var deyip atıyormuş disari

Alttan baktı kese vardı ama tam yuvarlak degil dedi HCG dusmustu

Kimyasal gebelik o zaman HCG düşüşü varsa düşükle sonuçlanacaktır muhtemelen, doktorun gerekli bilgiyi verir canım, Allah yardımcın olsun :folded_hands:t3:

kimyasal gebelikte kese olusmaz. iki kere kimyasal gebelik geçirdim

Dış gebelik yaşadım beta değeri ilk çıkıyor daha sonra dengesizlesiyor ve kanama yada leke devam ediyor ben bı dozluk metotraks denilen iğne yapıldı ondan sonra dgeerim sıfıra indi 8 ay korundum iğneden dolayı bekledim şimdi iki aylık bir dunyalar güzeli kızım var :heart:

kimyasal hamilelikden ne kadar süre sonra hamile kaldiniz? bu ay bende geçirdim çok kötü hiss ediyorum kendimi

Ben de bir kimyasal gebelik geçirdim değerim 27 çıkmıştı. 2 gün sonra kasık ağrısı ve lekelenme başlayınca acile gittik alttan muayene yapıldı ve kanama görünmüyor dediler. Ama kan testi sonucum çıkınca anlaşıldı değerim düşmüş 16 gibi bir şeydi sanırım. Sonra da adetim devam etti ve sonlandı zaten kendiliğinden. Bundan 7 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür normal ilerledi her şey bu sefer.

1 Beğeni

7ay bekledinizmi? yoksa 7ay hamile olmadiniz?

Kimyasal gebelikten sonra denemeye devam ettik, 7 ay boyunca olmadı sonra oldu çok şükür

araştırdığım kadarıyla sonrakı ayda hamile kalanlar daha çok

2 Beğeni

Eylül gibi olmuştu sonra Şubat’ta kaldım hamile ama ben düzenli yapmadım rastgele gibi oldu belki duzenli olursa ilişki daha erken de olabilir şimdi bebeğim 11 ay 3 günlük 3. çocuğum

maşallah​:rose::folded_hands:

1 Beğeni

Evet olabilir, ben de ümitliydim aslında ama olmadı. Denediğimiz ilk ayda kimyasal gebelik oldu. İlk ayda hamilelik oldu zannedip çok sevinmiştim, kimyasal gebelik diye bir şey de bilmiyordum o zaman zaten öyle olunca da çok üzüldüm. Denemeye devam ettik ama ovulasyon testi ile takip etmedim ilk başta 6 ay olmadı 7. Ay ovulasyon testi ile denedik yine olmadı. ama ovulasyon testi ile takip etmeye devam ettim günleri değerlendirdik o şekilde oldu çok şükür.

1 Beğeni

Ben kimyasal gebelik geçirdim adetim 8/9 gün gecikti böyle sancım vardı sonra bi baktım lekelenme oluyor sonrada adet kanı gibi geldi. Adet gecikmesinin 5 günü beta hcg çok düşüktü 32.69 çıkmışdı. Ondan anlamışdım yani hcgnin düşük olmasîndan. Hiç bir belirti olmamıştı bende. Adete 1 gün kala test yaptım kuruduktan sonra silik çizgi gördüm ve gecikmenin 1-ci gününde de test yaptım ilk dakikada gölge çıktı ben kan testi yaptırana kadar hep gebelik testi yapıyodum hepsi silikdi.

Yani bende kimyasal gebelikte betam çok düşükdü. Kanamanın 3 günü gebelik testi yaptım çok çok silik çizgi çıktı. Şimdi 25 günü adete 10 gün kala gebelik testi yaptım silik çizgi belirdi. Bilemiyorum galiba hamileyim