Kimyasal gebelik

Kimyasal gebelik geçirip daha sonra hamile kalan var mı arkadaslar.? Ya d abu süreci nasil geçirdiniz acaba bilgi verir misiniz.?

Merhaba ben ilk gebeligimi adetten 2 gun once ogrenmistim ve beta hcg 125 cıkmışti .sonra 1 hafta sonra kese gorulmedi ve tekrar kan aldiklarinda 200 cikti. Yani kimyasal gebelikti. Sonrasinda kendim adet olur gibi gebelik sonlandi. Hemen ertesi ay tekrar hamile kaldm ve bu sefer normal gebelikti

1 Beğeni

Çok şükür ben de şuan sizin dediginiz gibi oldum 6.hafta da kese görünmedi ve beta degerim olması gerektiği gibi artmamis. Şuan regl oluyorum yarında tekrar kan verecegim. İnşallah sizin gibi tekrar hamile kalabilirim teşekkür ediyorum​:pray:

Hic uzulmeyin rahmi hic etkilemeyen dogal bir durum ardina hamile kalma orani da çok yüksek

2 Beğeni

İnsallah gönlünüzce sağlıkla olsun :pray:

1 Beğeni

Bende polikistikover vardı rahim kistlerimde oldukça fazlaydı doktoro çıktığımda normal yollarla hamile kalma sansimin yüzde 25 yüzde 30 olduğunu soylemisti canm yeni evli olduğum için tüp bebek aşılama falan da yapmadılar belli seneyi doldurmus olmam lazımmış ona rağmen iki kere kimyasal gebelik geçirdim doktorum normal bir şekilde hamile kalabilirsin bu güzel bir şey demişti sonki kimyasal gebeligimden 4 ay sonra hamile kaldım şu an 10+1 olduk kadın doğumdan randevu alıp herhangi bir sıkıntın var mı yok mu öğren bana bitkisel bir ilaç vermişti iki ay kullanım için bir buçuk ay kullandım sadece iki ay kullanmadım bile kafana takma kimyasal gebelikte gayet normal birşey yumurtalarının çalıştığıni ve tedavisizde hamile kalabildigini gösterir

1 Beğeni

Ben kasım ayında kimyasal gebelik gecirdim canım suan 9 haftalık hamileyim Allahıma şükür içini ferah tut hamile kalmayı etkileyen bi durum yok :purple_heart:

2 Beğeni

Pcos rahatsızlığına sahibim hemen hemen bütün semptomlarını da ergenliğimden beri yaşıyorum evliliğimin 4. Ayında Eylül 2023 te hamile olduğumu fakat kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim ağrılı bir şekilde öğrendikten 1 hafta sonra düşük yaptım, regl olamadım 1 ay sonra bu düşükte regl düzenimi bozdu zaten düzenli değildi ve tarlusal kullandım. Tarlusal ile regl olduktan sonraki ay da bir daha regl olmadım ve hamile olduğumu öğrendim üstelik gebelik için de bir uğraş vermiyorduk şu an 18 haftalık gebeyim. Sadece kafana takma ben hiç takmadım ve üzülmedim akışına bıraktım her zaman sende öyle yap inş en kısa sürede sağlıklı bir evladın olur :pray:

1 Beğeni

Ben de ilk gebelıgımı kımyasal gecırdım . 2 ay sonra tekrar hamıle kaldım çok şükür . Kımyasal gecırdıgımde doktorum bu düşük değil dedı normal hayatına devam et demişti . 2 ay sonra hamile kaldım zaten

Başıma ilk defa böyle bısey geldıgı için hatta kımyasalı ilk o an ogrendım böyle bı gebelık olduğunu . Çok karamsardım ya ıkıncı de kımyasal olursa diye . Ama doktorum çok rahatlatmıştı beni her kadında görülecek doğal bı durum demıstı . Ama şunu da soylım gebelık testı yaptığımda evde hiç mutluluğumu yaşayamamıştım acaba kimyasal mı bu da dıye . Kotu bi iz bırakmıştı BNde . Ama şimdiki aklım olsa daha rahat olurdum

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim

1 Beğeni

Ben de çok üzülmedim şuan Allah’a teslim oldum. Bir önceki gebeliğim düşüktü 1 buçuk yıl önce. O zaman çok ağlamıştım ama şimdi hiç görmediğimiz için ve kalp.atisi.duymadigim için daha soğukkanlı yım. Çok saolun inşallah bana da tekrar nasip olur.

1 Beğeni

Ayy çok şükür çok sevindim sizin adınıza darısı başıma inşallah :heart:

1 Beğeni

İnşallah sağ salim kucağınıza alirsiniz çok mutlu oldum sizin adınıza. Teşekkür ediyorum​:pray:

1 Beğeni

Çok teşekkürler emine hanımmm Allah razı olsun​:pray::balloon:

1 Beğeni

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:insallah tez vakitte hersey gönlünce olur . İçini ferah tut

Benim ilk gebelıgım kımyasaldı ya , ilk olduğu için çok üzülmüştüm . Sankı bütün dünyam yıkılmıştı . İçim çok acımıştı :disappointed_relieved:Annelik gerçekten çok kutsal bısey , onun kalp atışını duymasanda onu gormesende onu kaybettıgını bilmek içimi çok acıtmıştı. Sonra bı kaç gün gectıkten sonra mantıklı düşününce Allah’a tevekkül ettım verende sendın Alanda sensın dedim vardır bunda bı hayır

1 Beğeni

Agusyosta mimyasal gebelik geçirdim 1 ay bekledim yani belki oluşur diye ama oluşmadı ekimdee kürtaj oldum kasım 10nunda adet gördüm aralık 3 te hamileliğimi öğrendim :sweat_smile: hemen kalıyorsun hiç ara betmrdik ilişkiye sadece 1 hafta 10 gün kürtajdan dolayı beklrdik

1 Beğeni

Ben de şuan regl gibi olduğum için dotkorum kendin atıyorsun vücuttan dedi kürtaja ve ilaca gerek kalmadı sadece iki günde bir beta değerlerine bakalım dedi o yüzden çok sevindim. İnşallah ben d ekisa zamanda sağlıklı vlbir gebelik yaşarım çok saolun. İnşallah siz de sağlıkla kucağımıza alırsınız​:pray::kissing_heart:

Aynen öyle anlıyorum sizi .Allah yardımcımız olsun hepimizin :pray:

1 Beğeni