Kilolu hamile kalan var mı?

Ben 104 kg ile gebe kaldım , 11+4 deyim 107 kilo olmuşum hemen aşırı iştahım açıldı siz kaç kilo ile gebe kaldınız

109 kilo ile hamile kaldım şuan 36+1 hiç kilo almadım şuan 100 kiloyum

Sana tavsiyem sadece bebeğe kilo aldıracak şeyler ye çünkü kilo oldu mu inan bir sürü sıkıntı oluyor tansiyon şeker vs çünkü tansiyon sıkıntım oldu hamileliğimin başlarında çok şükür şuan iyi ben yediklerime çok dikkat ettim bu sayede kilo bile verdim sağlıklıca kucağımıza alalım bebeklerimizi :palms_up_together::baby:t2:

86 kiloyla hamile kaldım şuan 27+4 teyim 92 kilo oldum 6 kilo aldım toplamda sağlıklı beslenip kontrollü gitmeniz de fayda var çünkü 5.aydan sonra çok hızlı acıkıcaksınız, aşırı işhanız varsa şekerle alakalı bir durumda olabilir

İlk gebeliqim 100ile kaldim 110ile 40 haftj 4 günlüken sezeryan.şimdi 110 ile kaldim 115 olmusum 30*2 deyim

Aynn bende 56 kaldim suan 66 yim bebekten cok kendim aldim kiloyu suan kolestrol cikti bebege kilo aldiran muz sut yumurta vs biliyorum ekmek yeme ara ara az ye bu tam gecis donemi miden kaziniyor aclik saniyorsun degil aslinda @Tugcelik 18 haftadan sonra duzene oturur insallah

Ben 103 dan 99 a düşmüşüm

107 ile hamile kaldım 1. Trimesterde 4 kilo verdim şuan 38. Haftaya girdik 112 civarindayim. İlk zamanlar kontrolü elden bırakmamak lazım sonrasında ister istemez kilo aliyosun

Daha 17 haftalığız

Ben 92 kilo ile hamile kaldım şu an 17 kilo verdim. Daha da ben hiç kilo almadım. 26+3 haftalığız. Bebişe kilo aldıracak şeyler yiyorum sadece o yüzden ben daha hiç kilo almadım. Ama çok şükür bebişin kilosu iyi :nazar_amulet: :slight_smile: