Kilo almamak

Kızlar suan 28. Haftama girdim 76 kilo ile hamile kaldım ilk aylarda 3 kilo verdim daha sonrada hiç almadım suan hala 73 kiloyum bebeğin gelişimi kilosu falan gayet iyi ama bazı yerlerde kilo almamanın sıkıntı olucağı falan yazıyo sizede bi danışmak istedim

Bebeğin gelişimi iyiyse kilosu haftasına göre uyumluysa ve siz kendinizi halsiz ve kötü hiss etmiyorsanız , bir sorun olmadığını duşünüyorum ben.

Bebeğinde benimde hiç bir sıkıntım yok şükür

Geçen sene 60 kilodan 70 kiloya kadar çıktım. Tatil bir de diş tedavim yüzünden ipin ucu kaçtı.Biraz kilo vermem gerek derken hamileligi öğrendim. 70 ile hamile kaldım 74 75 arası gidip geliyorum.Bebişin durumu iyi.Yarın randevum var son kilosunu bilemiyorum 25 haftalıkken 800 civarı demişlerdi. Doktorum bunun istedigimiz şey olduğunu söyledi. Anne fazla kilo almadan bebeğin kilosunun iyi olma durumu için. Bence mesele değil zaten fazla kiloyla hamile kalındiği için.

Bende 26 haftada gittim en son 900 gr olmuştu yarın randevum var bakalım ne kadar oldu :smiling_face_with_three_hearts:

Ozaman sorun yok demektir :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bende 28 haftalık hamileyim bende 65 kilo ile hamile kaldım sonra 60 kiloya düştüm şuan 64 65 kilo arası oynuyorum bebeğin kilosu falan da iyi dedi doktor

1 Beğeni

Oy maşallah :sparkling_heart:

Bugün kontrolden geliyorum.27 +4 gunluguz. 1200 gr kilosu 38 cm boy çıktı. Kilo almiyorum ama bebeğin durumu suyu gayet iyi. Keyif kaçıracak durum yok kiloyla alakalı :smiling_face:

Ay bende gittim bugün 28. Haftadayım tam 1250 gr olmuş boyuda 40 cm gayet iyi dedi doktorum :sparkling_heart:

1 Beğeni