Sıkıcı bir günün sonuna yaklaşıyoruz çok şükür![]()
@FidanUğur Benim için koşturmacalıydı yine ![]()
Eylül’ün ilk banyosunu yaptırdık bugün. Suyu çok sevdi. Banyo yaptıktan sonra emzirmek için zor uyandırıyorum hala. Vücudu rahatlayınca mayıştı bizim cimcime
Az önce de pasta yaptım o uyuyorken. Şimdi balkon keyfi yapıyorum Eylül uyanana kadar ![]()
@NURAN MaşAllah,ne güzel![]()
![]()
Çok güzel bir gün olmuş senin için
Benim de günlerim boğucu. 1. Ay aşımızı olucaz. Ilk atak haftamıza da girmek üzereyiz. Dün iki saat zor sakinlestirdim. ![]()
@Cansu Yaaa
Sebepsiz ağlamalar başladı mı ?
İkimiz de sebepsiz ağlıyoruz ![]()
![]()
İlk 3-4 günüm full ağlayarak geçti benim de. Şimdi yok ama zaman ne gösterir bilemem. Rüya’yı okula yazdıracağız, en azından o biraz iyi gelecek bana diye düşünüyorum @Cansu
İkinize de çok iyi gelecek ![]()
cok güzel düşünmüşsün ![]()
@Cansu Düşünmüyordum aslında ama bir yerden sonra yetemiyorsun maalesef. O da arkadaş ortamı istiyor. Yarım gün de olsa gitsin dedik ![]()
Yetişseniz bile,okula gitmesi gerekli bence.
Sosyelleşiyor,öz güveni artıyor,paylaşmayı öğreniyor,başkalarına sayğı duymanın ne kadar önemli olduğunu anlıyor,spor alışkanlığı başlıyor,dil gelişimi artıyor ve daha neler neler,öğretiyor kreş,okul.
1 çocukda idare ede biliyoruz nerdeyse ama 2 ci çocuk dünyaya gelince malesef yetişmek o kadarda kolay olmuyor.
Hayırlı olsun şimdiden Rüya için.![]()
![]()
Okul çok doğru bir karar size de çok iyi gelecek
görümcemin kızı 5 yaşında kreşi bitti eylül başı anaokuluna başlayacak gün sayıyor ablamlar bebişi hiç kabullenemedi çok aksileşti yavrucak ![]()
@FidanUğur Zaten Edirne’ye taşınmadan önce de okul hayatı vardı, birden orayı bırakıp gelince boşluğa düştü. Arkadaşları vs hep oradaydı. O yüzden göndermek istiyorum. Çünkü normalde de sosyal bir çocuk zaten, sosyal bir çocuğu evde tutmak çok daha zor. Haftaya görüşmeye gideceğiz bakalım, heyecanlıyım ![]()
@Hasen Bizde çok şükür kabullenememe durumu olmadı. İlk 2-3 gün çok zorladı beni çünkü beni reddediyordu. Sürekli hastane kaldım, doğum oldu falan derken hep babasıyla vakit geçirince ve ben de ilk günler bebekle ilgilenince kardeşine karşı olmasa da bana karşı büyük tepkisi olmuştu. Bir de zaten sosyal bir çocuk, kışın evde tutmam daha zor olacak çünkü soğukta bebekle de her gün parka vs götüremeyeceğim. En azından okulda enerjisini atar, ben de dinlenmiş olurum
Ben de heyecanlıyım valla
Ben tek bebeyle bile hic bir yere yetemiyorum ki. Geçen gün eşimle, iyi ki tek bebemiz var dedik
Okulla görüsmen bitince bize de görüşünü paylaşır mısın ![]()
@Cansu Rüya doğduğunda ben rahatlığın dibini yaşamışım
Şu an heheyt, umutsuz ev kadınları gibiyim ![]()
Bir ona koş, bir buna koş ![]()
Aksine bugün Eylül de sadece kucakta uyumak istiyor geceden beri. Yatakta, pusette, beşikte uyumuyor. Günü gününü tutmuyor vallahi. Bugün o kucağımda yatarken ben de uyumuşum neyse ki, enerjim geldi. Kıymetini bilin tek çocuğun
Haklısın. Sen süper annesin her yere yetişiyorsun ![]()
![]()
![]()
Tekrar boyle bi karar aldigin cok iyi olmus Sevindim.ikiniz icinde iyi olur en aktif Oldugu saatler evde olmaz sende yapman Gerekenleri yaparsin cocukta sevinir. Yorgunlugunu atar okulda eve gelir zaten Takatlari kalmiyo uyuya kaliyolar. Iyi yapmissin yani dogru karar arkadasim.
Keyifler nasıl güzel anneler?![]()
![]()
Genel temizlik yapıyorum çok yoruldum şimdiden sende keyifler nasıl