Ketçap yemek

Hamilelikte ketçap yiyen oldu mu bilinen bir zararı var mı? İlk başlarda ağzıma sürmüyordum ama son zamanlarda canım her yemekle beraber ketçap yemek istiyor :joy: biraz yesem sorun olur mu

Ben 9 aydır yiyorum yani hiç kısıtlamadım :slight_smile:

Ay süper oldu bu :smiling_face_with_three_hearts: kendimi çok tutuyordum yememek için ama artık çok fazla istiyor canım biraz biraz yiyebilirim o zaman :dancer:t2::smiling_face_with_three_hearts:

Ye canm yaa bişey olmaz Allahın izniyle :slight_smile:

Teşekkürler :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Valla ben yiyorum evet yememek lazim ama canim cekiyo ne yapiyim bi mayonez yemem o da ağrı soktugu icin karnima ketcap candır​:blush:

Dimi yaa :smiling_face_with_three_hearts: çok yakıştığı şeyler var o olmadan güzel olmuyor napalım :woman_shrugging:t2: bazen yiyebiliriz bencede :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: çok teşekkürler :pray:

Bende başından beri yiyorum bir zararri gurmedim

Çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben ketçap değilde mayonez yiyorum bu zamana kadar bi zararı olmadı son aylarda yım

Tamamdır çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni