Herkese iyi günler,bugün 6+1 gunluguz dün doktora gittim kese vardı ama 5 haftalık dedi ve bebek henüz olusmamisti normal mi yani keseyi görüp bebeği bir hafta sonra gören oldu mu
Ben keseyi gördüm bebek 7 haftada da gördüm geç de olabiliyor merak etme
- Hafta da mı gördünüz?. ilk gebeligim kürtaj ile sonuçlanınca çok korkuyorum artık aynı şeyi yaşamaktan
6 haftalık kese var bebegi göremiyorum dedi 7 haftalık gittim bebekte vardı kalp atışını da duydum olabiliyor endişelenme Allah izniyle bişey olmaz canım
Ben 5 haftalıkken keseyi görmüştük 6 haftalıkkende bebeği ve kalp atışını duymuştuk bu 1 hafta arasında yoğun bir kanamam olmuştu dedim herhalde düşük yapıyorum çok şükür şimdi 25.haftadayım endişelenme için rahat olsun
İnşallah çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim.
5+3 te kese gördüm 8 haftalık anca kal atışı duyuldu o süreç çok zordu beklemek belirsizlil acabalar tüm kötü ihtimaller geliyor insanın aklına ama iyi düşğnmeye çalışınca hepsi iyi sonuçlandı şu an 35+5 olduk
Maşallah çok teşekkür ederim
Evet ben 7 de gördüm
İnşallah bende görürüm teşekkür ederim
Evet bende de öyle oldu önce keseyi gördüm 5. Haftada 6. Haftada bebeği gördük 7 de kalp atışını duyduk
Maşallah .umarım bende bu hafta duyarım inşallah çok teşekkür ederim.
Benimde ilk başlarda kese görüyordu bebek yoktu 8.haftamda göründü şimdi 33 .lhaftamızdayız merak etme bişey olmaz inşallah
İnşallah çok teşekkür ederim.saglikla kavuşursunuz inşallah sizde