Keseyi görüp bebeği göremedim

Herkese iyi günler,bugün 6+1 gunluguz dün doktora gittim kese vardı ama 5 haftalık dedi ve bebek henüz olusmamisti normal mi yani keseyi görüp bebeği bir hafta sonra gören oldu mu

Ben keseyi gördüm bebek 7 haftada da gördüm geç de olabiliyor merak etme

1. Hafta da mı gördünüz?. ilk gebeligim kürtaj ile sonuçlanınca çok korkuyorum artık aynı şeyi yaşamaktan

6 haftalık kese var bebegi göremiyorum dedi 7 haftalık gittim bebekte vardı kalp atışını da duydum olabiliyor endişelenme Allah izniyle bişey olmaz canım

1 Beğeni

Ben 5 haftalıkken keseyi görmüştük 6 haftalıkkende bebeği ve kalp atışını duymuştuk bu 1 hafta arasında yoğun bir kanamam olmuştu dedim herhalde düşük yapıyorum çok şükür şimdi 25.haftadayım​:smiling_face_with_three_hearts: endişelenme için rahat olsun

1 Beğeni

İnşallah çok teşekkür ederim

1 Beğeni

Teşekkür ederim.

5+3 te kese gördüm 8 haftalık anca kal atışı duyuldu o süreç çok zordu beklemek belirsizlil acabalar tüm kötü ihtimaller geliyor insanın aklına ama iyi düşğnmeye çalışınca hepsi iyi sonuçlandı şu an 35+5 olduk

1 Beğeni

Maşallah çok teşekkür ederim

Evet ben 7 de gördüm

İnşallah bende görürüm teşekkür ederim

1 Beğeni

Evet bende de öyle oldu önce keseyi gördüm 5. Haftada 6. Haftada bebeği gördük 7 de kalp atışını duyduk

1 Beğeni

Maşallah .umarım bende bu hafta duyarım inşallah çok teşekkür ederim.

Benimde ilk başlarda kese görüyordu bebek yoktu 8.haftamda göründü şimdi 33 .lhaftamızdayız merak etme bişey olmaz inşallah

1 Beğeni

İnşallah çok teşekkür ederim.saglikla kavuşursunuz inşallah sizde