Anladgimdan değil ama erkek hissettim
İnşallah ya b nde hamileyim ama kendimden daha çok ona seviniyorum ![]()
İnşallah sağlıkla gelsin öncelikle o kadar kayıptan sonra Allah hayırlısını versin demek daha doğru bu arada, daha sonra gönlündekini versin diyelim ![]()
Amiiin amin canım inşallah çok teşekkür ederim ![]()
bence erkek gibi
Doktora ben sordum keseye göre cinsiyet belirleme oluyormu diye hayır dedi öyle bişi yok dedi
Erkek gibi
benimkinin kesesi de böyleydi oğluşum oldu rabbim gönlüne göre hayırla ve sağlıkla versin
Erkek bebek kesesi gibi balım
Erkek gibii
galiba yuvarlak olanlar kiz yamuk yumuk sekilsizler erkek oluyo sizinki de erkek gibi
Benim kesem yuvarlaktı ama oğlum olucak, kese şekline göre cinsiyet yorumlamak halk inanışı tamamen kanıtlanmış hiçbir bilimsel tarafı yok, doktorunuz söyleyene kadar bekleyin bence böyle şeylere inanıp umut bağlamayın ![]()
Ya tabiki bilimsel bi kaniti yok ama insan cinsiyet öğrenene kdr mersk ediyo sanki birinin dedigine hemen inaniyomuyuz annenin hissinden de anlasilabilir bende tahminde bulundum genelde kese şekli uzun olunca erkek giyolar o yuzden tahmini erkekten yana yaptım yoksa benimkinin keseside sekilsizdi ve kızım olucak belli olmuyo yani
Büyük ihtimalle erkek canim
İnşallah benimde kızım olur oğlumun kesesi yuvarlaktı başta sağlıklı olmasıyla beraber kız olsun çok istiyoruz![]()
![]()
Erkek gibii
erkek gibi kesesi