Kesenin etrafında kan

Kızlar acil desteğinize ihtiyacım var bugün keseyi görmeye gittik ama doktor kanamq varmı dedi yok dedim kesenin etrafında kan var dedi herseye beyin olarak hazırlıklı ol dedi böyle olup duzelen varmi duanıza ihtiyacım var neolur yazarsanız mutlu olurum

3 Beğeni

Rabbim yardımcınız olsun inşallah bebeğinize bişey olmaz :palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

@Cansu arkadaşımızın da kese etrafında kanaması vardı, sağlıkla bebeğini kucağına aldı

Yardımcı olur size bu konuda

İçinizi ferah tutun, umarım sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize :heart::pray:

2 Beğeni

Aminn inşallah cok korkuyorum doktora hocam bisey olurmu dedim Ben Allah mıyım ne biliyim dedi çok ters bi doktordu

@Melek korkma canım Allah büyük inşAllah hiçbir şey olmaz bebeğinin kalp atışını duymuşsan yatak rejimine geç benimde hematomam vardı bir kaç ay yemek ve tuvalet için kalktım ağır hiç bir şey kaldırma bol bol dinlen

1 Beğeni

Kese gorduk daha küçük kalp atışı için erken

Benim öyle oldu 16. Haftada kese etrafında kanamam geçti

1 Beğeni

@Cansu hanım neler yaptınız birsey kullandinizmi nasl geçti

Korkma banada dedi doktorum gecen hafta 7haftalıktım kesenin etrafında kan var dedi ama korkulacak bi durum değil dedi şunu yap bunu yap demedi sorun gibide görmedi Allahım saglıklıca bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizin

1 Beğeni

Hemen yatak istirahatine alındım vajinal yolla progestan kullandım 200mg kapsül günde bir defa alıyordum sadece tuvalete gitmek için kalktım ben de çok korktum kendimi çok yetersiz hissettim yaşamayan anlayamaz siz de kendinizi yalnız hissetmeyin inşallah hemen riskiniz biter

3 Beğeni

Benimde ilk hamileliğimde olmuştu hatta pırtı şeklinde adet oluyordum korkmuştum çocuğum düşüyor diye doktora söyledim içerde kan durmasındansa dışarı atman daha iyi demişti ve hiç ilaç vemedi bununla ilgili çok şükür kızımı sağlıklı doğurdum şimdi 3 yaşında

2 Beğeni

Bende de aynı şekildeydi 11 haftaya kadar sürdu kanamam sizinki gibi dışardan değildi sadece içerde vardı progestan kullanmistim çok şükür gecmisti inşallah sizin bu durumunuzda tez zamanda düzelir sıkmayın canınızı:palms_up_together:

2 Beğeni

Aminnnn insallah icimi rahatlattiniz

2 Beğeni

merhaba şiddetli kanamam da vardı kesenin etrafında yoğun kanama bölgesi de elhamdülillah ilaçla toparladık üç ayı doldurduk bile canınızı sıkmayın inşallah iyisinizdir ve daha da iyi olursunuz

1 Beğeni

Hiç canını sıkma bacım benim bir düşüğüm vardı bu gebeliğim de çok riskli idi hatta ben bildiğin adet görerek hamile kalmışım sübhanallah ardından 5+2 de lekelenmem oldu 6+5 de gittim kese etrafında kanama gözüküyor dedi Allah’tan doktorum iyiydi gözüm suçlandığını görünce endişe etme rahim onu kendi kendine emecektir sakin kal kendini yorma uzulmemeye bak dedi progestan verdi 1.5 hafta kullandım ve kanamanın yok olduğunu söyledi ve şuan her şeyin kontrol altında olduğunu ifade etti yani demem o ki yaşatacak olan da veren olan da Allah beşer şunu demiş bunu demiş bir önemi yok sen bol bol dua et biznillah kabul olur

1 Beğeni

Allah razi olsun

İçime su serptiniz inşallah bütün anneler bebeklerini kucaklarina alir rabbim anne olmak isteyenlere de nasip etsin​:palms_up_together:

1 Beğeni

Bende bugün öyleyim regl oluyormuş gibi hissediyorum kassıklarımda ağrı var 2 gün lekelenmem kahverengi geldi sonra kırmızıya döndü küçük küçükte pıhtı atıyorum 6 haftalıkta hamileyim @Nagiş

1 Beğeni

Peki doktor ne dedi size peki Allah ın izniyle sağlıklıdır inşallah

1 Beğeni

Bende de kese ətrafında Vardi kan Doktor yataqda yatmami Önərdi ilaç kulandim inşallah sizde sağlıkli şekilde bebeğinizin kucaginiza alırsınız

1 Beğeni