Kesenin bebeğe göre küçük olması

Merhaba hanımlar çift yumurta ikizlerine hamileyim bebeklerden biri gayet normal diğeri de boy olarak aynı ama kesesi diğerine göre küçük dedi Dr kendi de pek anlayamadı tüp bebek Dr sor dedi tüp bebek Dr da kalp atışları ve gelişimi normalse kesenin bir önemi yok dedi ama benim içim hiç rahat değil foto aticam sizde benzer durumlar yaşayan var mı

Hanımlar tecrübe edenleriniz yok mu?

Malesef bilmiyorum ama yukarıda kalsın diye yazmak istedim.

1 Beğeni

Benim kuzenime hamileligin baslarinda kesen bebeğe göre küçük denilmişti ama onunki tekti. Kalp şeklini andırıyor demişti birde. Riskli gebelik dendi 3ay yatış vermişti doktor. Allahin isi olacakki muayeneye yanlış doktordan randevu aliyor ve gittiginde herseyin sağlıklı olduğunu risksiz ve saglikli bir gebelik gecirdigini söylüyo doktor ya yanlış ölçülmüş yada ilerleyen zamanlarda kese haftasina uyum saglayip büyümüş deniyo suan gayet saglikli bebegini kucağına aldı. Umarim yanlış ölçüm olmustur seninde çünkü cogul gebeliklerle keseler birbirine cok yakin oldugu icin ic ice gecebiliyo ve ölçümü zorlaşıyor umarim bir sorun yasamazsin baska bi doktora daha görün derim ben yine de sen doktoruna güveniyorsan eminim tedavi surecini de ona göre hazirlar senin icin hakkinda hayirlisi olsun.

Belki digerine gore gec dollenmis olabilir ikisini ayni aynda mi ogrendiginiz sonra mi ogrendiniz

Doktorlar bir problem yok diyorlarsa bence korkmayın :blush:

Tüp bebek ile hamile kaldım bebeğin crl ölçüsü diğer bebekle aynı neredeyse kesesi küçük diyor Dr perinatolojiye gidicem onlar daha iyi anlıyor