Kese yavaş büyüyüp bebeği gören varmı

Az önce kırmızıya döndü gtcez brazdan acile

Kaçıncı günde öğrendiniz gebeliğinizi

Gittiniz mi naptınız

İnşallah önemli bişey değildir cnm

Ben regl haftamda öğrendim hatta regl oldum diye kontrol için gitmiştim gebesin dedi doktor

Kürtaj oldum evime geldim kızlar malesef kese boş büyümede durmuş:sob:

Yaa geçmiş olsun :worried: Rabbim inşallah yakın zamanda anne baba olmayı nasip etsin

Amin inşallah canım Allah razı olsun​:folded_hands::folded_hands:

Çok geçmiş olsun :head_shaking_vertically:

1 Beğeni

Gerçekten mi ya çok üzüldüm rabbim şifa versin geçmiş olsun. Umudunu kaybetme inşallah başka zaman hayırlı haberler alırsın gene

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim amin inşallah

Söylemesi kolay diyebilirsin ama 6 ay önce aynı şey başıma geldi o kadar kötü oldum ki anlatamam ama umudunu asla kaybetme söylenen hiç bir şeye kulak asma ve en önemlisi bol bol dua et sakın kendini psikolojik olarak boşluğa bırakma inan herşey daha güzel olarak (geçmiş olsun ) kusura bakma senin derdini okunca kendi derdim aklıma geldi ama lütfen kendini bırakma

1 Beğeni

Kızlar ben tekrar geldim şoklardayımm

6 ocakta kürtaj oldum 23 ocakta kontrole gittim gayet iyi dedi doktor sonra kan aldılar 6.95 çıktı 18000 lerdeydi kürtajdan öncesi güzel düşmüş dedi bir haftadr mide bulantım kusmam var anlatamam tabi kürtajdan sonra hiç adet olmadım dün gece erken gebelik testi yaptım saniyesinde çift çizgi sonra gttik kan verdik tabi çıkması sabahı buldu sahur zamanı bi tanede kaset test yaptım oda hemen çıktı sonra kan sonucuma baktım 6926 çıkmış doktora gittim 10 milim kese gördü tekrar hamile kalmışsın dedi

Gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kalp atışı için ne zaman gideceksin :):drooling_face:

Teşekkür ederim cnm haftaya gel dedi ama ne bebek ne başka bişey demedi karından ultrasonla gördü 10 milim keseyi daha çok erken dedi sadece

5+5 görünüyo kese boyutuyla hafta uyumlu dedi ama bebek için daha erken dedi karından baktığı için olabilirmiki