Kese yavaş büyüyüp bebeği gören varmı

Kızlar benim 16 aralıkta kesem 7 milimdi 23 aralıkta 13 milim oldu bugün gittiğimdede yani 31 aralıkta 16 buçuk milim göründü doktor haftaya kadar bekleyelim tekrar kontrole gel dedi yolk keseside bebekte yok şuan geç döllenme olabilir dedi tekrar beta istedi 27 aralıkta verdiğim beta 12000 çıkmıştı bugün tekrar verdim bekliyorum ama son adet tarihime bakılırsa şuan 8 hafta 6 günlük oluyo böyle durum yaşayan oldumu

1 Beğeni

Beta iyi artmış gibi 10 haftaya kadar bekleniyo genelde. Doktor dediyse bekleyin gözükür nasipse :blush: sadece kese mi görünüyo içinde hiçbir gelişim yok mu

İçerisinde bişey göremedi bugün verdiğim betada 18709 çıkmış

Beta arttığına göre geç döllenme belki de haftaya gözükür :blush:

İnşallah yaaa beklemek nasıl yoruyo insanı

Seni çok iyi anlıyorum benim ilk bebeğimin kalbi durmuştu kürtaj olmuştum. İkimciye hamile kaldığımda gözükür diye gitmiştim dış gebelik demişlerdi sonra bekledim 1 2 hafta sonradan gmzüktü ama beklemek nasıl zzordu anlatamam

Bende bir buçuk sene önce 6 aylık ölü doğum yaptım inan şuan çok zor geçiyo

Bende 29 aralıkta gittim 5 hafta 4 gün son adet tarihime göre hamileliğim. Ama doktor ultrasyonda keseyi 8.1 mm ölçtü haftasına gününe göre küçük 5 gun felan geriden geliyor dedi. Gec dollenme olabilir dedi. Kontrole gel dedi önümüzdeki pazartesi tekrar gitcem. Her ihtimale karsılık bana progestron basladı vallahi bende anlamadım. İşimiz ne kadar zor. Allah yardımcımız olsun. Düşünmekten cok yoruldum. İnşllah bebeklerde buyur ve görülür. Kalp atıslarını duyarız içini ferah tut

İnşallah cnm inşallah Rabbim bi dahaki kontrollerimizde güzel şeyler duyup görmeyi nasip etsin inşallah

1 Beğeni

Canım naptın gttinmi sen doktora tekrar

Pazartesi gideceğim inşallah

Sen naptın

Bende cuma gitcem cnm bana haber ver olurmu

Olur olur çok heycanlıyım ya inşallah güzel bir haber alırım çokta korkuyorum artık psikoloji kalmadı ne kadar zormus bu işler rabbim hayırlı haberler aldırsın herkese dua edelim bol bol

Canım sonucun ne inşaAllah güzel geçmiştir kontrolün

Bendede pskolojide dair hiç bsey kalmadı valla

Ben gittim kese büyümüs 15 mm felan olmuş 10 gun sonra tekrar gel dedi kalp atışını duyamadık daha erkenmiş o yuzden endişe etme dedi

Bebek görünüyor mu peki

1 Beğeni

Ay hadi hayrlısı inşallah ya bebeği gördümü kaç haftalık dedi

1 Beğeni

Bendede benze durum var kese 10 gün geriden geliyor başta betada az az yükseliyordu geçen gün kalp atışı duyduk ama doktor çok umitlenme dedi kesenin şekli düzgün değildi haftaya pazartesi gidicem tekrar belirsizlik insanın içini kemiriyor