Merhabalar sat a göre 7 haftalik hamileyim, gecen hafta ultrasonda kese gözüktü ama bebek yoktu, ozel bir muayneye gittm vajinalda bakti ve kesinlikle kalp atişi yok bebek yok 2 gun icinde karar ver anestezi ile kürtaj olman gerekiyor dedi. Sonra ordan cikar cikmaz hastaneye gittim orada tekrar bu sefer ustten kontrolle ufakta olsa bir kalp atişi goruyorm doktor dedi kalp atişimiz var dedi, ama bebek 5 hafta 5 gunluk, kese de oldugundan buyuk. Bayramdan sonraya kadar bekleyelim dedi. Ne yapmam lazm baya kotuyum normale döner mi? Diger doktor kalp atşi hic yok dedi? Doktorlar neden farkli konusyor moralim cok bozuk
Bnmde 5 haftalikti kese var bebek yoktu ben 8e kadar bekledimm 8.ci haftada duydum banada vajinal yoldan baktilar fotoraf varsa atar msnz
fotoğrafı ozel muayeneye gittigm yer vermişti, o da cok olumsuz konusunca kagidi anneme biraktm, ordan cikip diger doktora gittgmde hafif kalp atisimiz var goruyorum dedi ama kese buyuk biraz, bide sat a gote 7 haftalik gordugum 5 haftalik 5 gun dedi, 1 hafta daha verelim bekleyelim progestan kullan dedi. o da fotgraf vermedi cok saglikli gozukmuyor ama belli olmaz dedi bekleyelm dedi dusuk riskin fazla dedi
Benimde 5.haftada kese var bebek yoktu. Doktorum 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi. Gittim kalp atışını duyduk. Geç döllenme oluyormuş. Ben de çok üzülmüştüm sürekli bişey olacak diye tedirgin hissediyordum. Sende içini ferah tut inşallah sıkıntısız geçer herşey
5 haftaliksa normal canım ya 6,3 de duymuştum bnde eğer o sana nasipse sımsıkı tutulur dua et stres yapma verende alanda Allah
İnşallah birsey yoktur canim saglikla olur inşallah rabbim yardimcin olsun
Bana bos gebelik bebek yok sagliksiz dedi dünyam yikildi ne yapacagim bilemedim ama bekledim 8.ci haftaya kadar sonra dua edip gittim kalp atisini duydum inşallah seninde oyledir ve oyledir bnde progestan kulandim bnm gunde 5 igne vuruyordum
Benimde beş haftalıkken sadece kese vardı ultrasonda çok küçük bir nokta görünüyordu doktora boş gebelik mi diye sordum daha bir şey söyleyemeyiz dedi diğer doktor duyduysa duymuştur onun cihazı daha gelişmiştir beş haftalıkta çok az olması da çok normal 7. Haftada kalp atışı duymuştuk biz içini ferah tut inşallah sağlıkla gelsin
çok tşk ederim hepinize inşallah bende sizler gibi 1 hafta sona duyabilrm ve her sey normale döner
Ya bazı doktorlar nasıl insanlar ya. 2 güne neden karar vermek zorunda olasın arkadaş. Yasal kürtaj ilk 10 haftada. İnsan anne adayına böyle mi konuşur. Benim de 5 haftalıkken krsem vardı sadece. Hatta karından bile görünmedi vajinal ultrasond göründü. 7 haftalıkken kalp atışını dışarı veremedi cihaz o kadar zayıftı. Ben gene bekledim. 9 hafta gittiğimde gayet güçlü bir şekilde duyduk kalp atışını. Şuan doğum için gün sayıyorum çok şükür. Lütfen moralinizi bozmayın ihtiyacınız olan şey moral şuan
Benim de 7. Haftada kese var bebek yoktu geç döllenme yada boş gebelik olabilir demişlerdi kesem biraz ufaktı 8. Haftada gittiğimde bebeğimi de kalp atışlarını da duydum canım geç döllenmeymiş inşallah seninde öyledir bende çok üzülmüstüm başta doktorlarda biraz moral bozuyor bazen biraz daha bekle bayramdan sonra bebeğini de güçlü bir şekilde kalp atışlarını da duyarsın inşallah
Belki geç döllenme olmuştur zaten 5 haftalıkta henüz bebek ve kalp atışını duyamazsın bende öğrendiğimde 5 hafta 5 günlüktü kese vardı sadece 7 haftalıkken duyduk kalp atışını.Dua et senin ve bebeğin için hayırlısı neyse o olsun canım
bugün eşimle son bir kontrole gidiyoruz, başka doktora eşim arastrip bulmuş, dualarinizi eksik etmeyin
Geç döllenme olmuştur belki sat a çokta takılmayın zaten kalp atışı vs 6. Haftadan sonra net duyuluyor size 5+5 demişler en net sonuç bayram sonrasi olur sağlıkla kucaginiza alırsınız insaallah
Bugün kalp atışlarini gördük, 6 haftalik dendi. Sat a takilmadi gec dollenme olablir şuan her sey duzgun dedi haftaya tekrar kontrolumuz olacak. Adet tarihini kendisi duzeltti, Kesemiz yolk sacimiz embriyomuz kalp atisimiz hersey yolunda dedi cok sukur Sabirla bekleyip ileriki zamanlarda daha net görecegiz inşallah. Allah hepimizi, kötü niyetli ve sadece para odaklı olan doktorlardan korusun arkdaslarim…
Amin canım bak ne güzel duymussunuz bayramdan sonraya daha büyür ozaman herşeyi daha net görürsünüz gözün aydın
Bundan sonra sen buna göre hesaplarsin sorduğunda falan
Çok sevindim bu güzel haberi okuyunca Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benimde şimdiki gebeligimden önceki gebeliğim kimyasaldı ve duygusal olarak çok etkilenmiştim sizin öyle olmamasına çok çok sevindim
Çok sevindim canım gözün aydın Rabbim sağ salim eline almayı nasip etsin inşallah
çok tşk ederim hepinize