Kese var bebek yok

Önceki adet tarihime göre 7 haftalık hamileyim. Bugün doktora gittim kese var yolk var ama bebek yok dedi. Bir hafta daha bekleyelim sonra kürtaj yapalım dedi. Ama ben adet olmadan bikaç önce test yaptıgımda negatid cıktı adet gecikmesinin 7.gününde pozitif cıktı. Sizce geç döllenme olur mu yoksa kürtaj mı olmalıyım

1 Beğeni

Doktorunun dediği gibi bir kaç gün sonra yine gözükmez ise olman gerekebilir. Sonraki doktor kontrolünde belli olur canım

Yolk saç varsa bebekte vardır hemen karar vermeyin kürtaja bekleyin geç döllenme olmuş büyük ihtimalle

2 Beğeni

Evet o var dedi.

O zaman bebekte görünür yakında sakın kürtaj derse kabul etme hemen o doktoru terket başka bir doktora gidersin

2 Beğeni

Bende geçtiğimiz yaz ayni durumu yaşadım. Sonrasında kendiliğinden rahim attı ve hiç kürtaja gerek kalmadı. Evde kendim düşük yapmıştım. 2 ay sonra tekrar hamile kaldım. Ben geç dollenmeye bağladım bu durumu. Kanamam kendiliğinden olduğu için kürtaja gerek kalmadığından belki de şanslıyım hiç ilaçta kullanmadım. Inşallah sizin içinde kürtaja gerek kalmaz.

Özele gidicem bi de haftaya bakalım.

1 Beğeni

Mutlaka özele de görün :pray:t2:

İnşallah. Sonraki gebeliğinz normal ilerledi dimi

1. Haftaya kdr oluşabiliyor bekle sakın yapma derim. Yengem 11. Haftada bebeği gördü geç döllendiğinden. Bende bekledim bende gözükmedi kürtaj oldum ama bende yolk kesesi bile yoktu yengemde yolk vardı bebekte oluştu şuan 6 aylık bi kzıı var bende kürtajdan snra 1 adet gördüm hMileyim 6 aylık

Bende yolk var. Kesem 2 hafta önce gittiğimde 7 mm di. Bugün kese 16 mm olmuş. Bebek yok direk kürtaj da diyince napcağımı bilemedim ama herkes dediğiniz gibi bekle diyo gerçekten

Sana bir zararı yoksa bekle biraz daha geç döllenme olabilir. Biraz daha beklersen aklında soru işareti de kalmaz hakkında hayırlısı olsun inşallah

1 Beğeni

Evet bebek sağlıklı çok şükür. Hiç moralini bozma bende ufak tefek şeyler oldu ama bunyeden bünyeye fark var benim ikinci hamileliğim ikisi de sorunluydu nasibimizde bu var bizim, sizinki daha güzel geçer merak etmeyiniz dua edeceğim size :two_hearts::palms_up_together:

Çok teşekkür ederim :heart::heart::heart:

Görebildinizm i naptınjz

Haftaiçi gideceğim. Bir hafta geçsin istedim

Bu tur durumlarda tek doktorla yetinmeyin baska doktora da görünün özellikle cihazlari iyi olan bir hastanede.:cherry_blossom:

1 Beğeni

Hiç korkma Allah’ın izniyle bnm de öyle oldu kan değerim 6 binlerdeydi hatta doktor bu değerle bebek nasıl olmaz dedi hala anlamadım dedi haftaya da görünmezse kürtaj dedi gittim göründü 8 haftalıkti. Göründüğünde birde kalp atışını dinledik benimki de geç döllenme olmuş çünkü adet günü gittim kan için 0.1 çıktı olmadım bir hafta gittim 0.7 yine negatif doktor kesinlikle yok dedi adet sökücü verdi kullandım 10 gün olursun bekle dediler gittim evde test aldım acaba diye şüphe düştü içime ve anında çift çıktı yine yaptım yine çift gittik hemen hastaneye 6 bin çıktı bebek yok kese yok kese bir hafta sonra bebek de ondan bir hafta sonra oluştu şuan 20 haftalık olacağız inşallah :blush:

1 Beğeni

İnşallah benimde öyledir ya. Ama haftasının küçük olduguna cok eminim. Ben adet tarihine göre 7+4 de gittim ama aslında 6 haftalık falandı. Çünkü ilişki zamanımı biliyorum. Onlar adet tarihine göre baktıkları için tabikide haftası yüksek cıkıyo. Direk alalım diyince şok oldum yani bişede diyemedim. Sonra sağlıklı düşününxe başka doktora gitmeye karar verdim. Ama dedim bir haffa bekle garanti olsun. Sizinde öyle olmuş ne güzel maşallah şimdi cok sağlıklısınız. :heart:

Kesinlikle öyle yapıcam. Bi an boş bulundum aldırırım diye düşünmüştüm ama yapmıcam öyle başka hastaneye gidicem