5 hafta 1 günlük iken çekilen ultrasonda kese şekli tam anlamiyla yuvarlak gorunmedi, yukariya dogru uzun bir kese gorduk. Doktor rahim yapisindan veya ultrasondan bile kaynaklanabilecegini soyledi ama tam bir yuvarlak şekil gormeyi isterdik dedi ve yuvarlak goruntunun daha saglikli oldugunu belirtti. Boyle bir durum yasayan var mi?
Bize kürtaj önerdiler sagliksiz kese alalim dediler bugun 36 haftalik olduk sakin kalıp bekle bakalım. Ben o bekleme sürecinde aşırı kaygiliydim cunku birkac ay öncesinde ilk bebemi kaybetmistim tekrar ayni seyi yasayacagimi soylediler birden fazla doktor ancak yaşamadik
Peki sonraki haftalarda kese şeklinde bi toparlanma gözlemlediniz mi?
Veya tarama testlerini yaptirdiysaniz sonuçlarinda olumsuz bir şeyle karsilastiniz mi?
Inşallah sağlıkla kucaginiza alirsiniz bebeğinizi
Literatür de söyle boyle olmasi gerekiyor gibi terimler var anladigim ancak her cocuk bireysel kendine has olabiliyor. Butun gebelik surecimde kaygidan öldüm öldüm dirildim. Surecte cok doktor da degistirdim. Ancak bir tanesi söyle demisti, cok erken davranmislar sagliksiz kese demek icin 3 ayi devirmeye bak bakalim kendini de strese sokmamaya caliş senin bebende seninle kalacak inş
Testlerde olumsuz birseyler cikmadi 33. Haftadan sonra suyu azalmaya basladi son dönemde de onun stresini yasiyoruz hareket etmezse acill durum riskli gebelik diye geçiyoruz su an kritik aşamadayiz ins bu haftayida atlatirsa bekletmeden alacaklar
Bu arada 4. Aya kadar kanamaliydi bizim sürecimiz fizyolojik olarakta düşük görünüyordu düsük yapacaksin diyip gönderiyorlardi beni
Cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin.
Insallah sorunsuz bir doğumdan sonra saglikla kavusursunuz bebeginize