Destek olup moral veren herkess teşekkür ederim mina hanım bugun hayırlı haberi aldım bebiş amca daha yeni 5haftalık olmuş kesesi yerleşimi çok sağlikli rabbim isteyen bekleyen herkesi sevindirsin inşallah
Yaaa çok çok sevindim harika haber gerçekten, rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
çok teşekkür ederim güzel haberi paylaştığınız için, gönlünüz ferah olsun hayırla büyüsün bebiş
ben ilk 5 haftalıkken gittim kese gibi bisey görüyorum ama emin değilim dedi o yüzden normal anlamaması kan isteyerek hamile olduğumu anladı doktor yani çok yüksek ihtimal hamilesiniz beta hcg artıyorsa
ah şimdi farkettim yazdığınızı hayırlı olsun🩷
Çok teşekkür ederim sağolun
Amin inşallah
Sizin adınıza çok sevindim inşallah bende hayırlı haber alırım pazartesi gidicem doktora dua edin
Allah bütün anne adaylarının evlatlarının hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallah kalbinizi taö tutun sizde hayırlı haber alacaksınız
Bende 4+4 haftalıkken gittim kese vardı bebek henüz çok küçük dedi gözükmüyor 7 haftalık olduğunda gel dedi Çarşamba günü gidecem bakalım nasipte varsa zaten Rabb’im nasip etmiştir
Bugün kontrole başka hekime gittim şükür bebeğin keseside kalp atışıda vardı şükürler olsun ki haftaya tekrar kontrole çağırdı
Ben daha kalp atışını duyamadım teyzesi haftaya duycakmışım sizin adınıza çok sevindim Allâh kucağınıza nasip etsin sizinde benimde inşallah
İnşallah sizde duyarsınız o ses ve heyecan çok başka tarifi yok Rabbim kucağımıza sağlıcakla almayı nasip etsin inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum
Bebeğinizi gördünüz mü gittiniz mi hastaneye merak ettim sizi
Randevum cuma günü gidip kalp atışlarını duyacağım inşallah
İnşallahBenimde cuma günü inşallah iyi geçer muayenelerimiz
Ben gittim kalp atışlarını duydum 15 mm lik bi bebecik olmuş çok şükür inşallah sizde alırsınız iyi haberi
Benim bebeğimin 9+2 de kalbi durmuş kürtaj olucam çok üzgünüm
Çok ama çok üzüldüm inanın ki ama lütfen kendinizi harab etmeyin geçenlerde bi yazıda bu gibi durumlar için altında yatan hikmeti bilseniz şükredersiniz diyordu. Sağlıksız büyüseydi ve siz daha çok bağlandaydınız çok daha zor olabilirdi allah büyüktür onu bahşeden elbet birdaha yüzünüzü güldürür.Tekrar çok üzgünüm rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Amin inşallah çok teşekkür ederim üzülmende elimden birşey gelmiyor Rabbim sağlıcakla sizin kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin tez zamanda darısı tekrar sizin başınıza sağlıkla hayırlısıyla inşallah