Kese problemi

Haftabaşı beta 326ydı bugun bin küsur ama hala ultrasonda kese yok ama doktor ultrason raporuna 7mm gs 5+3 ile uyumlu gs izlendi yazdı ama bana emin olamadım kese diyemiyorum bu durumu takip etçez dedi dış yada boş gebelikmidir çok kaygılıyım

Ben 5 haftalıkken öğrendim direk doktora gittim haftaya gel kalp atışlarını dinleteyim dedi 6 haftalıkken kalp atışlarını duymuştum bence farklı bi doktora daha görün derim

5+3 haftası ve günümü demek oluyo yani

Bende şuan tam 5+3üm dün gittim alttan muane etti keseyi net gördük. Üstten muane olduysan görünmemesi normal korkma, kalp atışı için iki hafta sonra yine gidicem ben mesela

Evet canım hafta ve gün. Bu beta değerinden sonra tekrar beta bakılmadı mı ?

Yok dörtgün önce üstten bakmışyı görememişti kan pıhtısı gibide duruyo demişti bugün alt muayenede var bişey ama kese diyemiyorum dedi anlamadım gitti

Bugün bakıldı 1000 küsur dedi ama kese görünmesi için henüz alt sınır bi beta oyüzden haftaya belki görünürdü dedi ama çok kafam karışık boş gebelik ihtimali geliyo aklıma ama öyle bile olsa kese olmazmı

Canım beta artışın sağlıklı görünüyor kesenin görünmesi için minimum 1500 gibi bir değer olması gerekiyor. Evham yapmamaya çalış içini rahat tut. İnşallah bebeğin kendisini gösterecektir hayırlısı ile. Bazen geç döllenme olabiliyor, bazen bakılan cihazlar tahmini tarihi farklı gösterebiliyor. Doktor kontrolüne kadar kanaman olmadığı sürece kendini sakin tutmaya ve bebeğin seninle gibi dikkatli hareket etmeye çalış :smiling_face_with_three_hearts: güzel haberlerini bekliyorum :blush:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim içime su serptiniz inşallah allahın izniyle dediğiniz gibi olur bende kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum ama tabi anne olmak daha içinize düştüğünden itibaren zor iş bilirsiniz iyi dilekleriniz için tekrar teşekkürler her olumlu yorum benim için altın değerinde

1 Beğeni

Rica ediyorum​:blush: inşallah güzel haberlerinizi alırız çok dikkat edin :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben 5 haftanin sonlarina doğru gittim bana da kese var bebek yok dedi doktor bu zamana kadar olmalıydı bir hafta sonra tekrar gel dedi 10 gün bekledim baska doktora randevu aldım ve o gün hem bebeğimi gördüm hemde kalp atışını duydum İnşallah senin de öyle olacak yuregini ferah tut :innocent:

1 Beğeni

Merhaba sakin sakin kafaniza takmayin ben de 4.haftamda gittim keseyi gordum ama dis gebelik olabilir dedi ama olumluda goruyorum dedi baska doktora gittim 5.haftamda embryo gorundu 6.haftamda cok sukur kalp atisini duydum endise etmeyin bu surecte

1 Beğeni

5+3 le uyumlu görür ama aslında 4 haftalıktır da olabilir. 4 haftalıkta keese oluşmayabiliyor zaten. Kesin sonuç 1 hafta sonra belli olur diye düşünüyorum. Bu bebiş olaylarında herşey mümkün​:slightly_smiling_face: siz olumlama yapın herşey olumlu olur

1 Beğeni

Merhaba son betanız kaç çıktı bende gebeyim son adet tarihime göre 6+2 tim betaya göre 5 haftalık kese gördüm görmedim arasında kaldı hekim dış gebelikten sağlıksız gebelikten falan bahsetti başka hekime gitmeyi düşünüyorum oda aynı şeyleri söyleyecek mi diye senin ki nasıl

Benimkide aynı şeylerden şüphelendi ama beta artışı sağlıklı olduğu için kese hakkında hrnüz küçükte olabilir diye yorum yapıyo brnm son betam 1000küsur söledi kese olayına takılmaktam duyamadım aöa o civardaydı

E nabızdan kendinde takip edebilirsin canm sonuçlarını doktora gidersen haber et inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız​:palms_up_together:

1 Beğeni

Amin inşallah sağolun :pray:t2:ediyorumds son betayı tam yazmamışlar referans yazıyo sonuçta ondan bilemedim

Canım son durum nasıl gittin mi doktora ?

Randevum cuma günü mine hanımcım bilerek uzun tuttum arayı belki büyür o arada diye çünkü moralim bozuluyo göremiyorum dedikçe teşekkür ederim sorduğunuz için mutlu haberi alınca yazıcam dua edin :pray:t2::pray:t2:

Rica ederim ne demek :blush: her şey gönlünüzce ve sağlıkla olsun inşallah ben inanıyorum :smiling_face_with_three_hearts: