Kızlar hamileliğimin 5. Haftasını bugün bitirdim diyebilirim doktora gittim kanda değerlerim normal ancak kese içi boş dedi doktorumuz bir kaç hafta daha beklemememi söyledi bu durumda olanlar var mı bilgi verirseniz sevinirim.
Hiç korkulacak bişey yok canm 5. Hafta çok erken 2 hafta sonra git bebegini göreceksin rabbim hayırlı uğurlu etsin ![]()
![]()
2 hafta sonra gitmeni öneririm. Bende de gözükmemişti 7. haftamda görmüştüm bebeğimi. ![]()
Bende ilk gittigimde kese bostu 10.haftada hem bebegi gordum hemde kalp atisini duydum rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Beni de doktorum korkuttu daha da olmadı alırız gibi bir laf dedi içim bir nebze rahatladı teşekkür ederim hepinize ![]()
![]()
Olmadi aliriz nekadar demek nekadar basitmis onun için devlet hastanesinemi gittiniz?
Bende 5. Haftamda hamile olduğumu ogrendim keseyi gördük bir hafta sonra bebegi gorduk daha sonrada kalp atışını dinledik.1 2 hafta sonra gidin bencede…gebeliginiz hayirli olsun ![]()
![]()
Teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun . Evet devlet hastanesine gittik doktor hem geç geldi hem de kurbanlık kasap gibi onar onar kişileri aldı böyle saçma bişeydi daha olmadı alırız deyip saçma bi cümle kurdu moralim bozuldu ağladım . Gebeliğimi ben erken farkettim 4. Haftasında ve bu hafta dedim kontrollere gidiyim bir durum nedir göreyim en azındam 4. Hafta kese yokdu bu hafta kese var bebek yok 2 hafta sonra özel hastaneye gitmeyi planlıyorum . Doğru doktor seçimi cidden hayat kurtarır sadece moralim bozuldu ama sizlerin yazdıkları içimi soğuttu en azından hayırlısı olsun herşey Allahtan ![]()
Zaten erken gitmissin burada kesede bebek gozukmeyen ve ileri haftalarda gozuken cok hamilemiz var oyuzden morelinizi bozmayin bazen gorseler bile erken oldugu icinde solemiyorlar.senin yerinde olsam arastirir baska doktora giderdim cunku bu surecte doktor gercekten cok onemli kimsenin o cümleyi kurmaya hakkı yok allah iyi doktorlarla karsilastirsin hepimizi ![]()
Merhaba 5. Haftada bende de kese boştu 1 hafta sonra gittiğimde kalp atışlarını dinledik. Hiç paniğe kapılma