Merhaba anneler sat 28 eylül 4 yada 5 haftalık gebelik görünüyor dün beta 656 çıkmıştı dr bana 29 ekim çarşamba günü gel kese görünür dedi ama erken mi sizce kaç haftalıkken görünüyor yardımcı olur musunuz
Benim 5 buçuk haftalıkken görünmüştü
Bende 6 hafdada gorundu 10 hafdaliknda kalp atişni duydum
Bende 6 haftalıkken ilk kez gittim hem kese göründü hemde kalp atışını duydu. merak etme inşAllah bu sefer görürsün
Siz 10 haftalık iken ultrason da 10 mu gösteriyordu kalp atışı duydugunuzda
Beta 1500-2000 üstü olursa daha net olur karından ultrason da sanki
Evet ultrasonda
Benim normal 8+4 ama son ultrasonda 6+1 göründü kalp atışı görünmedi ondan sordum teşekkür ederim
7haftada net gorunur 6 haftada vajinal ultrasonla gorunur kalp de ayni sekilde
Betahcg 1300’leri geçince vajinal ultrasonda görünür benim 5.5 haftalıkken kesem göründü 7+2’de kalp atışlarını duydum çok şükür
Benim de sat 28 Eylül. Henüz doktora gitmedim. Sağlık ocağına gittin yalnızca.
Kan mı verdiniz ne cıktı değeriniz acaba
Evet kan verdim 76 larda bi sey çıktı geçen hafta. Cuma günü tekrar gidip kan vereceğim. Sizin kaç çıktı acaba?
Cnm yanlışın var 28 eylül 4 5 hafta olmaz, benimki 6 eylül şuan 7 +2 yim
6.hafta yani geçen hafta gittim hastaneye hem keseye hemde kalp atışına bakıldı çok şükür kalp atışları vardı
darısı başına inşallah
Şöyle ki son adetimin başlangıç tarihi 28 Eylül. adet bitiş tarihim 5 Ekim.Yumurtalama zamanı ise 11 ekimdi. 5. Haftadaya girdim doktora göre. Ama benim hesabıma göre 3. Haftaya girmiş oluyorum çünkü yumurtlama günümü baz alıyorum. Ama ilk gebeliğim yanlış biliyor olabilirim![]()
Benimde son tarih 6 eylül 20 ekimde gittim hastaneye doktor 6 hafta dedi ondan dedim yoksa kimisi geç kimisi erken geliyor
sağlıkla gelsinler inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin, benimde![]()
Merhaba biz 4. Haftada gittiğimizde idrara sıkışık belli olmuştu
Ben bugün gittim beta değerim 1945 çıktı doktor ultrason ile baktı 5 haftalık kese var ama şuan içi boş dedi beni de çok korkuttu 2 hafta sonra tekrar gel dedi o zaman görünürde görünür görünmezse boş gebelik dedi ben de çok korkuyorum
Peki kesenin içinde bebek göründü mü benim 5 hafta dedi kese şuan boş dedi beta değerin kaçtı 5 haftalıkken benim 1945 çıktı normal mi