Kese Etrafında Kanamam Var

Merhaba arkadaslar cok sancim oluyor ozellikle belim cok agriyor sanki agir is yaptimda belim tutulmus gbiyim 6 haftalik hamileyim kese etrafinda cok fazlq kanama var dedi folikasit yazdi sadece sonra bebegin kalp atisini haftaya duyariz dedi crl 6ml dedi saglik ocagina gittim aile hekimime soledim neden progestan yazmamis dedi ve kendisi yazmis kullansam sıkıntı olurmu aile hekimim kese etrafindaki kanama dusugu arttirir dedi o yuzden verdi acaba kadin dogum doktoru neden vermedi ama gelelim korkuma bana doktor haftaya gel dedi ama bu kanama kesenin buyumesini engelleyip bebegin gelisimini durdura bilir dedi acaba kese etrafinda kanamasi olup gecen varmi cok korkuyorum bebek gelismicek kalp atisini duyamicam die

1 Beğeni

Kimse yokmu​:sob:

Merhaba canim benim de 5 haftalikken kanamam oldu progestan kullandim hala kullaniyorum. Kanaman varsa kullan bence. Ağır kaldirma ve cok yürüme

Bende progestan kullaniyorum distan kanama yok icten kese etrafinda varmis bebege zarari varmi acaba

Bence de kullanmalısınız ya da başka bir doktora daha gidin

1 Beğeni

Ya saglik ocagina gittim aile hekimim bakti dedi ki hastaligina bile duzensiz adet yazmis dedi gebelik yazmamis dedi bide bu doktor ozelden gelme aci bademden herkes cok ovuyordu ya anlamadim simdi yine ayni doktora aldim ki bana progestani yazmama sebebini ogreneyim die yalandan bakti hic bisede aciklamadi acaba dusuk gozuylemi bak t i anlamadim ki

Duzensiz adet neden yazdi ki?Beta hcg degerine bakti mi yukselmis mi?

Yukselmis dedi bebegide gordu crl 6ml dedi hatta

Baska bir doktora mutlaka görün canim

Canım benimde 8 haftalıkken felan gece bir anda rahmimde sancı,terleme bulantı kusma oldu bir anda. Lavaboya gittim söylemesi ayıp oturdum bardaktan bosalarcasina bir kanamam oldu ve lop diye birşey düştü.o anki psikilojiyle aldım elime kocaman et parçası gibi bir şeydi. Dedim düştü kesin. Ertesi gün akşama kadar yemedim içmedim sürekli ağladım kanamada bir iki damla kaldı. Herkesin ısrarına rağmen ertesi gün akşama kadar doktora gitmedim sadece ağlıyordum. Sonra aklıma düşük durumunda kan uyusmazligi iğnesi olmam gerektiği geldi ve bir anda gittim acile. Ama beni bir gör açlıktan ağlamaktan bayıldım bayilcam. Nöbetçi doktor hemen ultrosona aldı ee kalbi atıyor yaşıyor bebeğin dedi. Ben donup kalmışm. Parçayı gösterdim kan pıhtısı o dedi.kese etrafında çok kanama var dedi düşük iğnesi yaptı günde 3 defa Protestan verdi bit kutu sonea günde 1 e düşürdük. Şimdi 15 haftaligiz çok şükür 14.haftada kese etrafında kanamalar yok oldu. Progestanı vajinal yoldan kullanmak daha etkiliymiş bu arada haberin olsun. Ve son olarak eklemek istediğim sadece şuna inanıyorum sağlıklı ve yaşayacak olan bebek her türlü tutunuyor düşecek bebeğe de ne yaparsan yap pamuklara da yatsan bir çaresi yok. Çok geçmiş olsun

1 Beğeni

Merhaba canım bende aynı durumdayım kese etrafında kanamayı geçirmek için iğne verdi birde düşüğü önlemek için progestan verdi. Gelişmesini takip edeceğiz dedi. Bebeği gördünüz mü ultrasonda

Bana da bebek büyümesi 5mm diyorlardı başka doktorda kese 5mm dedi şuan 9.haftadayim ama kese 7mm denildi. Büyümesi olmuyor diye sonlandırmayi düşündü. Mutlaka başka doktora da gitmeni öneririm. Haftaya memnuyeti güzel olan bir doktora gideceğim telefonda ultrason fotoğrafıni gönderdiğim de bebek gozukmemis gel güzelce kontrol edelim dedi.

Kalbini ferah tut stres yapma canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız