Merhabalar kızlar bugün 5+5 ilk muayenemi oldu. Kese göründü fakat altında hafif kanama var.Diger gebeliklerde böyle birsey yasamamıştım.Doktor endiselenevek bir durum yok dedi ama tabiki endiselendim.Böyle bir durum yaşayan var mı
@Cansu Daha iyi bilgi verebilir bu konuda. Çok geçmiş olsun
Gebeliğiniz hayırlı olsun
Benim ilk hamileligimde vardi kanama dışarı olmuyordu sadece kese yanlarında vardi keseye göre daha büyük duruyordu progesteron kullandım çok şükür ileriki haftalarimda geçmişti,yine de bu doktorla içiniz rahat değilse başka doktora danışın derim
Ben yaşadım. Düşük riskim vardı. 8. Haftada kanamam oldu. 3 gün sürdü ama sizdeki gibi rahim etrafındaki kanama taa 16.haftada bitti. Hep yattım progestan kullandım. Siz de yatın kendinizi yormayın.
Doktorum hicbirseye gerek yok bu yerlesme kanamasi dedi ve ogretmenim nobetciyim birakin yatmayi tum gun ayakta olacagim bugun .Hic degilse rapor alirdim hicbirsey soylemedi
Korkulacak bir durum olsa doktorunuz uyarı verirdi diye düşünüyorum, korkmayın Ağrınız vs varsa rapor alın isterseniz
Bende yaşadım 16. Haftaya kadar kanama kese etrafında evet progestan kullandım bende ama iç çamaşırınızda kan ya da leke gördünüz mü @Cansu nasıl oldu bilmiyorum ama bende öyle oluyordu ama bence kötü bişey olduğu için demiyorum ama sadece dinlemeniz için bence bi rapor alın derim
Yok hayır dıştan hic kanama yok. Ultrasonda hafif bir alan bir iki güne leke seklinde girebilirsin dedi
O zaman korkma. Benim doktorum çalışıyorsan rapor vermeliyim demişti. Demek benimki biraz farklıymış
Stres yapma lütfen. Doktor en doğrusunu bilir. Sakin kal lütfen
Teşekkür ederim yanıtlarınız için