Kendinizi Anne Babalığa Nasıl Hazırlıyorsunuz ? 👫

Merhaba hanımlar :sun_with_face:

Kendinizi anne baba olmaya nasıl hazırlıyorsunuz ? Bunun için neler yapıyorsunuz, nasıl sohbet ediyorsunuz bu konuda ?

Anne baba olmak size ne hissettiriyor ? Korku var mı ?

Hadi sohbet edelim bu konuda :wink:

Coffee Family GIF by TRT

5 Beğeni

sorumluluk hiss etdiriyor en çok,anne baba olmak dünyadaki en kutsal şey bence​:heart:

1 Beğeni

Artık önceliğimiz doğacak bebek oldu kendimizden çok ona bi’şeyler alma birikim yapma derdine düştük :innocent:

2 Beğeni

Eşimle arada konuşuruz bu konuyu hazırmısın diye sorar bazen direkt hazırım diye söylerim bazende düşünürüm acaba bakabilirmiyim iyi eğitim verebilirmiyim eşimde bazen gözümü korkutur. Her şeye hazır ol gece uykusuz kalıcaksın hasta olucak aman Karnı ağrıdı aman şurası ağrıdı vs. Bunlarda benim gözümü korkutur bazen :roll_eyes:

2 Beğeni

My Family GIF by Pudgy Penguins

1 Beğeni

Hazırlanmaz yaşanır :rofl::rofl::rofl:

2 Beğeni

Aynen böyle diyim eşime bir dahaki sorduğu zamana :smiley:

1 Beğeni

Hamileylen çokta hazırlık olmadı doğduktan sonra istemesen bile hazır oluyorsun herşeye​:rofl:

2 Beğeni

Dogdugundan beri asker etdi bizi oğluşum :joy:

1 Beğeni

Ne kadar güzel yorumlar gelmiş. Herkesin çok bilinçli anneler olacağından eminim ben :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben 7 yıldır hazırım iki tane daha çocuğum olduğu için tecrübeliyim​:slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Merhabalar. 3cu kez bu proqrama foruma katiliyorum. Diger 2 hamilelikde cocugumuza kavuwamadik (( ilk hamileliyim 9 haftasinda, 2cisi ise 13cu haftada son buldu malesef((

Simdi yine hamileyim insaAllah bu kez cok umutluyuz Allah sapa saglam bebeyimizi bize kavusdursun​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:her dafasinda cok sevinmisdik simdi de​:smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :rainbow:

Sağ salim alın inşallah bebeğinizi kucağınıza :pray::heart:

3 Beğeni

Merhaba :slight_smile: korku var iyu bir anne olabilirim diye yetebilecek miyim ona kafamda boyle sorular var ama bir yandan mutluyum onunla yeni seyler öğrenirim hayat daha farkli olur eski bene veda ediyorum :wink:

2 Beğeni

Tıpkı bende öyle

2 Beğeni

Hiçbir fikrimiz yok

1 Beğeni

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğiniz hayırlı olsun :cherry_blossom:

Sağ salim alın inşallah bebeğinizi kucağınıza :palms_up_together:t3:🪻

2 Beğeni

Valla bilemiyorum hazirlaniyormuyum hazirlanmıyormuyum emin değilim :woman_shrugging:

1 Beğeni