Kızlaaarrr çocukluğunuzfan bu yana kendinizde olan değişimlerden sizi en çok üzen ya da en çok sevindiren ne oldu? Mesela benim için saç yapımın değişmesi beni çok üzdü ama kilo almak beni çok mutlu etti çünkü tam bir iskelet gibiydim ne giydiğim yakışıyordu ne başka birşey. Ama salarımın değişimi beni ciddi anlamda üzdü.
Önceden yıka çık yapıyordum bu kıvırcıklar kendi haliydi ama şimdi yıka çık yapamıyorum. Aşağıdaki de şimdiki hali.Saç sorunu bende de var. Aynı şekilde oldu benimki de. Bir de çocukken burnum kırılmış benim, köyde oturuyormuşuz. Babaannem hastaneye götürülmesine izin vermemiş. ‘Çocuk zaten, kaynar kemik kendi kendine’ demiş. Evet, kaynadı ama eğri kaynadı ve burnumda kemer oluştu. Ameliyat olmaktan da korkuyorum hala. Burun yapım ve saç şeklimin bozulması beni çok üzdü
Burnumu bende yaptırmak istiyorum hatta eşim de heo diyor yaptıralım diye zsten geniz eti de var bende bazen nefes almam çok zor oluyor ama hiç fırsat olmadı şimdide çocuk olacak ilk başta zor olur o ameliyatta bi süre eğilmemen darbe almaman filan gerekiyor.
@Glsh887 Sağlık açısından beni de zorluyor kemik ters kaynadığı için. Mesela kışın sol burnumdan hiç nefes alamıyorum ben, soğuk havadan kemik gerginleşip solunum yerini tıkıyor. O yüzden kışın grip olmamaya dikkat ediyorum çünkü diğer burnum da tıkanınca eziyet oluyor bana. Benim eşim de estetik amaçlı burun ameliyatı olmuş, çok zor süreç diyor. Çocuklar iyice büyüyünce yaptıralım diyor. Beklemedeyim şu an ben de. Estetikten çok sağlık için olmam gerekiyor benim. Yoksa dışardan bakıldığında abes durmuyor çok şükür. Yaş ilerledikçe iyice aşağı sarkmasından da korktuğum için inşallah birkaç sene sonra olurum gibime geliyor
Kıyamam. Bir gün burun ameliyatı olmak istersen bana yaz ben seni cesaretlendiririm
Ben de burnumu yaprırmak istiyorum. Babaannem küçükken beni yere düşürmüs burnum kanamış. Hayata bir sifır yenik başlamısım
Beni yaşam şartları çok üzüyor hep zam hep zam. En çok sevindiren ise bebeğimin büyüdüğünü görmek bende bir sürü olumlu duyguyu aynı anda hissettiriyor.
@Cansu Yaa çok tatlısın
@Cansu çok güzell bebeğinin büyüdüğünü görmek ama bir süre sonrabüyümeside üzüyormuş galiba ne çabuk büüdü filan diye.
evet haklısın
Geçen sene yaşadığım bazı olaylardan sonra karakterimi değiştirmeye karar verdim. Hayatımı hep başkalarını memnun etmek için yaşadığımı, insanların beni sevmesini önemsediğimi, karar verirken sorumluluk almak istemediğim için hep “Siz bilirsiniz” dediğimi fark ettim. Tabi bu farkındalık ve bunları kendine itiraf etmek kolay olmadı.
Hayatımın 30 yılını başkaları için yaşadım ama bundan sonraki yıllarımı kendim için yaşamaya başladım. Beni rahatsız eden durumlara katlanmayı bıraktım, insanların beni sevmesinin o kadar da önemli olmadığını, beni seven bir eşim, bir ailem ve çok yakın birkaç arkadaşımın olmasının aslında bana yettiğini anladım.
Değişim kolay değil, zaman zaman eski ben oluyorum hala. Çünkü 30 yıllık bir karakter oluşumunu değiştirmeye çalışıyorum. Hemen olmayacağını biliyorum,gerekirse 2-3 yılımı alsın,sonu iyi olacaksa eğer beklemeye değer.
Ben 30’lu yaşlarımı çok sevdim, umarım birçoğunuz da bu yaşlarda kendinizle ilgili güzel farkındalıklar yaşarsınız
@duygugillerdenbiri Ahh ne güzel yazmışsın canım benim
Yazdıkların geleceğim için öngörü sağlıyor bana, çok değerli düşüncelerin. 5 yıl sonra 30 lu yaşlara gireceğim ben de ve şimdiden senin izlediğin yolları izlemeye çalışıyorum hep. Çok güzel bir örneksin
Canımın içi çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için, örnek olmak demeyelim ama yolunu aydınlatabiliyorsam kendi tecrübelerimle, ne mutlu bana
Değişim için hiçbir zaman geç değil hatta ne kadar erken, o kadar iyi