Kendimi kötü hissediyorum

Bugün 8 haftalık oldum ama yaklaşık 3 haftadır içimde büyük Bi sıkıntı var bunalımdayım hiç bir şey yapmak istemiyorum evde durmak istemiyorum dışarı çıkmak istemiyorum sanki kötü bir şey olacakmış gibi kalbimde Bi his. Normal mi kızlar aranızda böyle bir şey yaşayan oldumu kendimi kötü hissediyorum

4 Beğeni

Sakin ol kafana takma stres sıkıntının hiç bir şeye yararı yok bana stres yapma bebeğe geçer dediler ilk gebelikte çok stres yapmıştım Bir şey olur mu diye 3 buçuk aylık da düşük yaptım sakın kafanı yorma motive edici şeyler bul kendine Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah :palms_up_together::rose:

1 Beğeni

Kötü şeyler getirme aklına moralini yüksek tutmaya çalış. Bazen bende sıkılıyorum bunalıyorum hep uyumak istiyorum ama hemen kendimi motive ediyorum​:blush::rose:

1 Beğeni

Hormonlardan dolayı öyle hissediyorsunuz. Geçecek merak etmeyin :blush:

Hiçbir şey yapasınız gelmiyorsa yapmayın boşver. Size en iyi gelen şeyi yapın. Balkona çıkıp bir nefes alın. Çıkıp müzik açıp bir yürüyüş yapın. Belki iyi gelebilir :blush:

Dışarı çıkıp hava alıyorum fakat dışarı çıktıktan kısa süre sonra dışarı da bile sıkılıyorum ne yapacağımı şaşırdım

1 Beğeni

Geçecek, az sabredin :blush:

Benim ne zaman böyle olsa bi annemi ararım iyi misin derim. İçinde sıkıntı var bi camı aç hava al bi duş al şarkı dinle

1 Beğeni

Teşekkür ederim kızlar deneyeyim :heart_eyes:

1 Beğeni