Kızımın adı Eva olucak Evayı kullancaz eşim bana çok düşkün ikinci bir secenegı olsun diye ilerde kullanmak ısterse diye benim ismim Edayı da eklemek ıstıyor Eva Eda sizce mantıklı mı cok kararsızım fıkıre ıhtıyacım var
Bence mantıklı neden olmasın ki . İnstagram da bir ciftte de görmüştüm eşine sürpriz olarak kimliğini çıkarttırmaya gittiğinde ikinci isim olarak karısının ismini de yazdırmıştı bi beyefendi
Aa evet bende onu gördüm egoist olmak istemiyorum ben zaten istemiyorum eşim istiyor diye bi fikir alayım dedim cok tesekkur ederım
Benimde adım eda bence olur neden olmasın ki
Tesekkur ederım
İsmine ben karar verdim kimliği felan çıktı eşim dedi ismini de okuyalım kulağına ama sana bir gol atacam dedi annenin adını mi koycan dedim güldük geçtim isim okunmada ben video ya alırken bir baktım kimlikteki koyduğum ismin başına benim adımı söyledi şok oldum çok sevindimmm bu arada 12 günlük lohusaym güzel oluyor valla ister kullanırsnz ister kullanmazsnz o size kalmış benim dilim daha alışmadı kendi adıma ikinci ismi kullanıyorum diğer çocuklarim hemen alıştı benim adımla sesleniyolar minnagima
Saglıkla buyutun ınsallah ben zaten kullanmayı dusunmuyorum ıkı ısım de asla sevmıyorum eşim bir secenegı olcaksa senın adın olsun dıye ısrarcı olunca paylasmak ıstedım zaman ayırdıgınız ıcın teşekkür ederım
Ne demek rica ederimm size hayırlı evlat etsin rabbim
Neden olmasin cokta gzl
Tesekkur ederımmm
Bizimm komşu vardı adı jale kızının adınıda jale koymuştu büyük jale küçük jale diyo söylüyoruz