Kek ve kahve partisi

Ben hızımı alamadim kizlar :yum::rofl::yum: Bu hizla poğaça vs.yaparim (çık aklimdan hamur işleri :flushed::exploding_head::crazy_face:)

Bendeee variiimmmm ama öğleden sonra yapicaamm. :smiling_face: Karar vermedim henüz nasil bi kek yapacagima mutfaga gerince netleştircem yapinca resim atarim :heart:

Amaa bu cookk güzeelll :heart_eyes::heart_eyes:

Maşallah çok hamaratsınız :star_struck:

Derecesi 180’den fazla mıydi kabı dar gelmiş olabilir olsun nazar çıktı ellerine sağlık :star_struck:

Cok teşekkür ederim ben boyleyim bir seye baslarsam her cesitten olur ve oğullarımla anne oğul günü yapariz :heart::family_woman_boy_boy:

Ne güzel Günay büyüsün biz de yaparız :star_struck:

Çok güzel görünüyorlar ben daha yeni kahvaltı yaptım :joy:

Kızlar ben fırına attım

Excited Winnie The Pooh GIF

Kayınpederim de partiye katıldı :sweat_smile::grin:

@2cocukannesi arkadaşım çok güzel oldu tarif için teşekkür ederim meger kayısı varmış fındık yoktu ben de ceviz attım

@ezgi-y artık yataktan kalk! Çikolatalı kahve yaptım. Ben pişirmesini beceremedim galiba çikolata erimedi.

@Seray2023 benim kek de yapıştı :smiling_face::sweat_smile: bunlar hep nazar bizim yıldızımız düşük

Buda benden bir kahve molası verelim

Ben bu fikri beğendim kızlar bence farklı şekillerde lezzetlerde de yapabiliriz​:smiling_face:

Ben daha yeni başladım yapmaya :see_no_evil: @Cansu

Sizlede afiyet olsun kızlaarrr :heart::heart:

Çikolata nasil erimedi kahveyle beraber koymadin mi cezveye en bastan kısık ateste yapinca eriyo gidiyo :smiling_face: @Cansu

Kızımla beraber çok yapıyoruz kızımın tarifi aslında bebişleriniz büyüsün onlarla biseyler yapmak çok zevkli

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş :star_struck:

@all @here Ben de bu parti fikrini çok beğendim her pazar farklı parti yapalım mı?

Çikolata markasından dolayı galiba ben bayram Çikolatası ekledim :face_with_hand_over_mouth: