Van kedisi cinsi kedim var normalde çok akıllı bi kedi bebeğim ilk eve getirdiğim gün kokladı sonra kafasını ısırmaya çalıştı müdahele ettik ama hala aynı harekete devam ediyor oturup saatlerce bebeği izliyor ağlayınca oda bağırıyor. Ne yapmam gerekiyor ?
Kedi av olarak görüyor sanki ayy benimde 2 köpek var ne yapacaklar merak ediyorum biri kıskanip kucagina girecek öteki annelik yapmaya kalkacak gibi duruyor
Lütfen hayvanseverler tarafından tepki almak istemiyorum sadece yaşadığımız bir olayı anlatmak istiyorum, annem gençliğinde 10 sene kadar çocuk doktoru polikliniğinin yanında sekreter olarak çalıştı, ve 2 yaşında bir bebeğin midesinde tenis topu kadar kıl yumağı oluştuğunu ve operasyonla alındığını çocuğun yoğun bakımda yattığını hatırlıyorum hayvanlar tabii ki bizi Allah’ın emaneti ve bebeğin olmadan önce ona çok iyi baktığını ve onu çok sevdiğine de eminim ama istersen bebeğin en azından 3 yaşına gelene kadar bebeklikten çıkana kadar geri alabileceğim birine sahiplendirmeni öneririm
Biz de cam balkona yer yaptık simdiden yerlerini ayarlıyoruz normaldede ev de odalarındalar sürekli ortada tutmuyoruz eşimde hayvan sevmesine ragmen cocugu baska bir boyutta bebege yanastiricak gibi degil muhafaza etmek gerekiyor tüy müy cok problem olur dediginiz gibi bebek bilmez agzina sokar herseyi umarım sorun yasamayiz da kopeklerimize bakacak yer aramayız
Kedinizi en iyi tanıyan sizsiniz en iyi çözümü siz bulacaksınız, benim bulduğum çözüm benim kedimin karakterine göre. Anlatabiliyor muyum ? Ayrıca bebek yokken canım kedim cicim kedim, bebek olunca kıl-tüy aman uzak dur, hadi sokağa atalım veyahut hadi arkadaşa verelim ( kaldı ki bunlar eşya değil sorumluluğu dışında vebalide sizin boynunuzda) bu düşüncelere öncelikle girmeyin. Burda da bu tarz sorular sorup hayvanseverler ve bana necileri birbirine katmayın. Çözüm sizde.
Uzun zaman yalnız kalınca ve tüm ilgi sadece onda olunca eve başka bir kedi veya bebek geldiği zaman davranış bozukluğu gösteriyorlar sizi cezalandırmak için de olabiliyor mu mesela normalde tuvaletini kuma yapıyordur ama sırf bu yüzden ortalığa yapar gibi ve kıskançlık da yapıyor anladığım kadarıyla kediler çok çabuk strese giriyor ve düzenlerinin değişmesine çok alışkın değiller maalesef benim de var bakalım nasıl tepki verecek
@admin yaşadığımız gördüğümüz sağlık olaylarını , ,tecrübelerimizi ikna etmeksizin sadece düşünce ve fikirlerimizi paylaşabileceğimiz bir ortam olduğunu düşünüyorum buranın , yanlış mıyım? Yorumları okurmusunuz bu tepkiyi hak ettiğimi düşünmüyorum.
Kedi evde beslemesi guzel bir canlı ama davranıs olarak bebege yaptikları hos ve affedilir değil kısitlaması zor bi hayvan ne yapsanda bir sekildr evin icinde dolasıcak bebegi evde kabullenmedigi belli evde arkanı donemezsin bebege artik bi egitmenle bir sekilde cozebilirlerse cozecekler baska türlü bebegimi gondericekler evden @Gozde hanımda atın dememis bebek bilinclenene kadar uzak tutun demis tüy konusu problem bencede cunku kedinin kopegin kuyrugunu muyrugunu agzina sokuyor malesef bebekler yada agzina aldigi oyuncaklara bulasiyor yada kedi kopekle hasir nesir olfugunda yoldugunda hayvani agzina goturuyor cok olası seyler tüy cok doğru nokta bence