Kedi hakkında

bizde yemek pişirdiğim yerden pencere açık hep kediler geliyor kokuya ben de et fln kızarınca veriyorum benim kedi fobim var korkuyorum çok sevimliler seviyorum ama dokunup sevemiyorum yaklaşamıyorum korkuyorum psikolojik bende bu durum ama ne pişirsem gelip miyauu yapıyor ben ölürüm yaa ona vermezsem​:smile: sanki kendi yavrumdan gizlice yemek pişirip yiyorum hem korkuyorum hem seviyorum

Bende eilk defa duydum bide bana anlasilmaz derler.demekki yanlız degilim.burdan görsünlər hic olmazsa.demekki sorun bende degilmiş.normal söz soyluyormuşum. Ve yinede diyorum Azərbaycanda hər kes kedilere kendi yediginde verir kedide yer valla turp gibide olur

Seninki ev kedisi ev kedilerine mama verirler.kedi maması.ama ben dedim ki mahalle kedisi mahalle kedileri kedisi ne bulursa yiyor.ben durup sut verdigimdemi sorun olacak Allah aşkına mantık ya

yok canım türkiyede fark etmez hangi kedi olursa mideleri bizim yediklerimizi kaldırmazmış o yüzden tepki veriyolar ben de şimdi öğrendim

Bende oyleyim pisirdigim yemegin kokusuna geliyorlar bende veriyorum yiyorlar her gün bizdeler yani

dillerimiz farklı galiba o yüzden yanlış anlaşılıyorsun bazı şeylerde de farklı bakıyoruz mesela kedi beslemek konusunda sen de fazla tepki verme taklma kendini üzme herşeye göre​:cherry_blossom:

Tepki veriyorsa neden yeniden gelip yiyorki o şeyi kedi.

nasıl biz zararlı şeyleri severek yiyoruz kediler de öyle galiba​:smile::smile:

Ev kedilerine mama verildigini biliyorum.ev besini olmaz diye.ama mahalle kedisi ne hem mama hem ev yeməyi verilə bilir diye biliyorum.ve ne zaman verdiysem o kedi aksine zayifken kilo aldı .

Aynen başka yolu yok yoksa :sweat_smile:

maşallah büyütmüşsün tombuı olmuş:rofl:

Hamile olduğu zamanda geliyordu kedi doğdu şimdide yavrusuyla geliyor :sweat_smile:.yavrusu iki 3 gündür geliyor oda zayıf kalmiş onuda tombullasidiricam​:sweat_smile:

Kediler hamile anneleri hiss ede biliyorlarmış hem de karnı gözükmeden bile biliyorlarmış hamileyiz​:see_no_evil:

Oylemiii​:smiley::smiley:oda hamileydi :sweat_smile:

evet ben de yeni öğrendim kediler de bizim kadar doğum sancısə çekiyor hiss ediyor yani hamileliğmizi​:smiling_face_with_three_hearts:

@Nergiz13 @Cesurumm Türkiyedeki bir çok insan bunu savunuyor. Kedinin midesi sadece mama için uygun diyorlar Neyse Kullanıcılardan bu düşünceye sahip biri varsa dayanamaz yazar Ülkeler arası kültür farktan dolayı şok olmayın istedim. Cesur hep kendi üstüne alınıyor sanki kasten tepki alıyormuş gibi düşünüyor Yine böyle düsünüp tepki alırsa şaşırmasın dedim. Cesur küsmeye ve alınmaya daha meğilli olduğunu düşünüyorum

Hayır canim ,söz bana normal soylenirse alinmam :hugs:deli degilim sonucda.mesela sen normal anlatdin bana.bu fikride olan yalnız ben degildim @Nergiz13 de oyle biliyormuş gordugun gibi :slightly_smiling_face:

burda çok konuda tepki almış o yüzden buna da tepki alırsa biraz sinirlene bilir , hem de hamile ya bence o yüzden hassasiyeti , hem fazla taklmamak gerek çoğu şeye herkes farklı düşüncüye sahip

belkide bazıları Azerbaycanlı olduğnu bilmiyor yaşamınız düşünceleriniz farklı o yüzden tepkiler bence

Bilmedigim bişey için tepki aliyorum evet .bilgilendirmek yerine tepki ağır oluyor şahsiyetime bile söz dendi burda benim.