29 haftalık olduk elhamdülillah ama hala bebeğin cinsiyetini öğrenemedim. Doktorum çok ilgisiz ve suratsız gittiğiniz memnun kaldığınız doktor var mı acaba şehir hastanesinde
Merve özbaş topaktaş var şehir hastanesinde çok güler yüzlü iyi bir doktor. Ben şuan ona gidiyorum sizede tavsiye ederim çok iyi bir doktor fakat randevu almak bazen zor oluyor
Teşekkür ederim hangi aralıklarla gidiyorsunuz acaba doktorum 1 ay sonra gel dedi gideli 1 hafta oldu önümüzdeki hafta için randevu alsam sıkıntı olur mu acaba
Bende aynı ayda bir kontrole gidiyorum, 29 mayıs’ta gideceğim tekrardan memnun kalacağınız bir doktor gerçekten
Çok teşekkür ederim bir dahaki randevuyu sizin doktorunuzdan alacağım çok sağolun
Rica ederim ne demek, doktora gittiğinde konuşuruz yine, sağlıkla kalın inşallah
@kayseri-anneleri arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz
Erkilet cocuk hastanesinin kadin dogumu var ordaki butun doktorlar cok iyi ilgili ben ismet yagiz dundara gidiyorum cok iyi ni doktor
Daha önce hiç gitmedim oraya araştıracağım çok teşekkür ederim
Mhrsden mehmet emel tarman erkilet diye bakarsan bulursun canim ildeme de gidiyorlar neresinyakimsa orayi secebilirsin
Kayabaşındayım ben. İlk doğumumda da şehir hastanesinden takipli olduğum için farklı hastane araştırmamıştım bunda da prk araştırmadım açıkcası
Ben tesadufen gittim canim ama cokta memnun kaldim tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim orayı da bir dahaki randevu için düşüneceğim çok sağol