Kayseri şehir hastanesi doğum

Kızlar 38+1de elendik bebeğim dün akşam doğdu çok şükür. Yalnız sezeryan doğum sonrası dikişlerim ateş gibi yanıyo kendime gelemedim bu durumu yaşayan varsa bir akıl verin lütfen

İlk doğumunuz mu Hayırlı olsun bu arada bebişte sende iyisindir umarım​:innocent:

Allah razı olsun ilk doğumum sancım da gelmedi suyum da kolestaz olduğum için yatış günü verdiler. 3 cm açıklığım vardı suni sancı verdiler. Suni sancıyı alınca bebeğimin nabzı durdu acil sezeryan kararı verildi. Normal doğum yapmak isterdim ama olmadı şimdi sezeryanın ağrılarını çekiyorum

@Arvenella doğumun ve lohusalığın hayırlı olsun gözünüz aydın bebişinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun :bouquet: sende bebekte iyisinizdir nşaAllah :palms_up_together:t2::rose:

Oğlum da ben de iyiyiz çok şükür kendimden çok bebeğimin iyi olmasına seviniyorum tabiki çok teşekkür ederiz iyi dilekleriniz için:)

Hayırlı olsun canım sevindim doğum yapmana rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Allah razı olsun darısı bekleyen tüm anne adaylarının başına inşallah:)

Amin inşallah doğumun nasıldı hastaneden çalışanlardan memnun kaldın mı

Hastanede misin simdi

Bugün taburcu olduk çok şükür. Hastanede herkesten memnun kaldım doktorlar hemşireler çok iyi ilgilendiler. Bebeğimin nabzı durduğunda bir anda başımda 6-7 kişi belirdi hemen müdahale edildi. Bir tek ameliyat odasında ne görevi yaptığını bilmediğim bir kadın spinal anestezi takılırken doğru pozisyonda oturmadığım için defalarca beni azarladı üstüne bir de korkup ağladığım için azarladı ve sezeryan boyunca hiç durmadan yanındaki arkadaşı ile muhabbet etti gülerek o sırada ben bebeğim yaşayacak mı korkusuyla masada ağlıyordum. Ben genel olarak hasta bakıcısından hemşiresine doktoruna hep iyi insanlara denk geldim bir tek o kadın hariç. Onun dışında eşime ve refakatçime sürekli bilgi verilmiş, sezeryan sırasında bebeğimi çıkardıklarında hemen bana gösterdiler sonrasında giydirmeye götürdüler. Bebeğimin ilk aşıları temizliği ve s. yapılırken bana dikiş atılıyormuş haberim yok:) ameliyat bitince bekleme odası gibi bir yere aldılar beni ve oğlumu yarım saat orda kaldık sürekli kontrol ettiler. Odaya alırken refakatçime haber verdiler kayınvalideme yani. O da eşime haber vermiş. Odaya geçtikten 5 dakika sonra eşim geldi bebeği gördü yarım saatten uzun bir süre yanımızda kaldı. Sonrasında yatan hasta servisine geçtik eşim görüş saatlerinde geldi hep. Yemekler ilgi alaka verilen tedavi ve s. hepsi çok iyiydi ben şansıma tek kişilik odaya denk geldim ki genelde riskli gebeliği olanları alıyorlarmış tek odaya. Tek kötü şey korkudan titreyip ağlarken beni azarlayan o kadındı. Onun haricinde bir sorun yaşamadım

Güzel geçmiş baya o azarlayan kadinida şikayet edin isterseniz

Hastanede bir gün mu kaldınız

Uğraşmak istemedim Allah’a havale ediyorum sezeryan doğum olduğu için 48 saat çıkarmıyorlar isterseniz sorumluluk bize aittir diye evrak imzalayıp çıkabilirsiniz normal doğumda 24 saat demişlerdi