Kizlar Kayseri de fakülte hastanesinde perinatoloji bölümünde memnun kaldığınız doktor var mı yardımcı olur musunuz randevu alacagimda
@kayseri-anneleri bilginiz var mı?
Teşekkür ederim admin kimse yazmamis ama neyse
Merhaba. Fakültede bildiğim yok sanırım detaylı ultrason için soruyorsunuz. Eğer detaylı ultrason içinse Ekim ayında perinatoloji bölümü için aramıştım fakülteyi randevu olmadığını söylediler ve Kızılay hastanesine gittik farklı bir durum içinse bilemiyorum
@kayseri-anneleri yardımcı olabilir misiniz lütfen
Fakültede bildiğim yok ama prof dr tuncay özgün var ona gitmiştim ayrıntılı ultrason için çok detaylı bir şekilde inceledi
Teşekkür ederim Ocak 15 den sonra ara dedi randevu icin
Ben ona gidecektim biri söyledi ama yazanesi varmış doktorun oraya dediler o da 6500 dedi
Yazanesine mi gittiniz
Evet ben yazhanesine gittim 5000 tl ödemiştim
Detaylı ultrason için gidecekseniz Kızılay Hastanesinde Şerif bey var biz öneri üzerine gitmiştik kendisi çok ilgili ve bilgili bi doktor 40 dakikadan fazla bebeğimize baktı damarlarına kadar inceledi merak ettiğimiz herşeyi cevapladı ve en uygun fiyatlı hastane diye biliyorum biz 3 bin TL ödedik çok da memnun kaldık. Ayrıca hastanenin müdürü eşimin tanıdığı olduğu için sonrasında detaylı ultrason cihazlarını yeni değiştirdiklerini ve en son model cihaz aldıklarını öğrendim. Dilerseniz gönül rahatlığıyla Şerif beyi önerebilirim
Fakültede hem çok geç sıra veriyorlar hem de detaylı ultrason orda da 2 bin TL
Fakülte de paralı mı bilmiyorum ben olmadı Kızılaya giderim o zaman teşekkür ederim ben şehir hastanesinde muayene oldum ama sorun çıktı tekrar gözükmek istiyorum
Fakülteyi aramıştım 2 bin TL ama randevu yok demişlerdi 2-3 ay sonrasına randevu veriyolardı ben de Kızılay’a gittim ama şerif bey gerçekten çok ilgiliydi çok memnun kaldık
Özel muayene mi 2000
Fakültede detaylı ultrason 2 bin TL