Kayseri Doktor ve Hastane Tavsiyesi

Ay geçen hafta ben aradım hümayı 3900 dediler ya kızılay hastanesini aradım 2700 dediler 3 4 hastanesen fiyat bilgisi almştım

Bence şimdiden al randevunu şehir hastanesindeki randevular iptal olduysa mecbur millet özele koşacak ya

Valla ben direk orayı aramadım bana da tiktokta kizlar yorumlar yapmışlardı oradan sordum 1 ay oldu olmadı 2500 dediler bir kaç kişi de öyle yazmış

Belki temmuzda fiyatlar güncellendiyse olabilir canım bende doktorumla iletişime geçmeye çalışacağım gün içinde istediğin yerde yaptır derse hüma da yaptırırım

Yarın doktoruma bir gideyim ne dersen bakalım o a göre Canim randevu bulamazsın derlerse öyle yaparım artık . Hüma da çok ilgiliydi doktor aynı mi bilemiyorum şimdi ama

Şehir hastanesinde hangi doktora takiplisin hümada hangi doktorlar yapıyor ayrıntıliyı bir fikrim yok

Mustafa Oğuz Yılmaz çok araştırıp gittim iyi ki gitmişim

Bende 3 4 kez mustafa bertan demire gitmiştim ilk gebeliğm düşükle sonuçlandı o takip etmişti bunda da hiç gitmedim şehir hastanesine sadece ayrıntılı usg için muane olmuştum cem cemil diye doktora pek memnun kalmadım

1 Beğeni

Şehir hastanesi Doktorlarinin geneli ilgisiz ya bu doktorum da özel erciyesten gelmiş çok ilgili özel hastanedeyim gibi çocuklarımla bile muayeneye alıyor ne sorsam cevap veriyor pozitif bir doktor

Bazıları çok tersliyor gerçekten soru sorma hakkımız yokmuş gibi

Öyle valla devlette suç yığınla işini severek yapacak insanlar var kendini beğenmişler orada boşa paara alıyorlar

Kendi doktorum 25.26. Haftada da yaptırabilirsin sıkıntı olmaz dedi

İyi bari daha benim var şükür bulurum o zamana :face_with_peeking_eye::smiling_face_with_three_hearts:

Eylülün başına randevu bulmam lazım o zaman benimde​:smile:

Şehir Hastanesi’nde ayrıntılı utrason ful doluyor zamanı geçirmeden özele gidin orayı beklersenz randevu hiç olmuyor

Randevularımz dolu kapalı diyorlar

Doktor emekli olmuş oluşturulan randevular da iptal olmuş özel klinik önerdi doktorum orası da eylüle kadar dolu günün geçse bile yaparız dedi ya

Özelde de mi ayrıntılı utrason için randevu veriyorlar gittiğin zaman bakmıyorlar mı

Yok canım randevulu çalışıyorlar genelde

Kizlar bugün gittim şehir hastanesi tamamen kapatmis artık detaylı yok dedi fakülteyi aradım orasina ihtimali yok randevu açılmasının dedi ozellere kaldık hüma 3500 dedi Erciyes de 2900 ve 4000 TL 2 doktor varmış . Nasıl olacak bilmiyorum özel polikliniklerde aynı mi acaba