30 haftalık hamileyim kaynanam bizi memlkete çağırdı burda doğum yap diye bizde arabayla okadar uzun yolu gittik.daha sonra oğluyla saçma sapan bir konuda tartisdi eşimde seninle uğraşamam deyip uçak biletinizi aldı . Eşim evden cikdi bende esylari toplarken bana oğluyla ilgili dünya kötü söz söyledi.oglunu kotuledi neler neler hemde. ESİMDE alta kalmadı tabi .ben sadece seyrettim … Hatta bize burda kalamayiz dediğimde otele gidin bile dedi .daha sonra arayan tanidiklarada gelinim oglumdan kendini kötü etti niye soledi otele gidin dediğimi diye soledi bende aldım telefonu laf saydım .şimdi evimize döndük oğluna drama yapıp barışma çabası içine girdi . Kardeşini annesini hepsini engellemiş . Olayla alakası olmayan gorumceme beni engellemiş … şimdi asla barismasini istemiyorum . Siz olsanız ne tepki verirdiniz ?
Araya giren arada kalır sen tavrını ayrı eşin ayrı koysun , ama ne yapması gerektiği konusunda yorum yapma bugün sinirle sana uyar 3-5 ay sonra sen öle demiştin o yüzden tavır aldım der başına kalır, herkesin düşüncesi kendine, ben görümcem ve eltime karşı tavırlıyım bu benim kararım benim düşğncem bana yapılan bir saygısızlığa göstermiş olduğum tavır, ama eşime demesimki yengenle konuşma mesela, tabiki beni ezdirmiyor, fakat herkesin net çizgisi kendine ait olsunki aileler de kan bağı var olurda barışırlarsa kötü sen olma, yapıcı da olma, yıkıcıda dışardan bi göz olarak izle ama yorum yapıp yönlendirme
Mutlaka barışacak annesi sonuçta, hiç karışma ama eşine çaktırmadan alttan alta işle kaynananın onu ne hale soktuğunu
Söylüyorum canım çok ayıp yaptığı hamile halimle beni okadar yol getirtti rezil etti maddi manevi diye oda bilior hepsini engellemiş .akrabalara aratıyor .onuda geç anaysa ordayken yapmasaymis uzağa gelince analık aklına geldi .aynen öle yapacam
Barisirlarsa bana yapılan unutulaacak mi .kaynananın yaptığı terbiyeisizlikde unutulacak en güzel aslında hiç barışmamasi.
Sen tavrını koy sen barışma , eşinide bu konuda bu şekilde uyar senin annendir kanındır canındır ilerde affetmek isteyebilirsin ama ben bana yapılan terbiyesiz liği sineye çekmek zorunda değilim senin annendir ama benim için eşimin annesi se tavrını belli et şimdiden
Aynen canım aynen soleyecegim . Zaten kadinin derdide ogluyla barışmak ona o mutluluğu yaşatmak istemiyorum .aslında ama haklisin