Kaynanamla beraber oturuyorum Eşim beni hiçbir zaman baş başa bir yere götürmüyor ilçede oturuyoruz ve burada öyle bir şeyler yok gezecek yerler hastane bize bir buçuk saat uzaklıkta oraya gidince oradan uğrarız ama kayınvalidem her zaman bizimle geliyor işi olduğunda da geliyor iş olmadığı zaman da bizimle geliyor her zaman çocuğumu doktora götürürken her zaman geldi şu an çocuğum bir buçuk yaşında başta sıkıntı etmiyordum ama artık eşim sorumluluk almamaya başladı hadi ben yoruldum annemle siz yapıverin ediverin gibisinden konuşmaya başladı şimdi yine götüreceğiz çocuğumu doktora ve kaynanama biz götürürüz sen gelme dedim artık gelmesini istemiyorum eşimde ne yapacağım bırak gelsin diyor ama ben istemiyorum baş başa gitmek istiyorum şimdi de kaynanama diyeceğim sen gelme boş ver biz götürür geliriz hemen diyeceğim yoksa başka bir şey mi desem artık çok canım sıkılıyor hep aramız bozulmasın diye iyi oldu m
Eşinle otururup başbaşa sakince anlat tatlı dille anlat
Bende beraber oturuyorum hamileyken falan sürekli bizimle gelirdi çocuk doğdu baktım benden çok annelik yapmaya hevesli hemen sınırımı çektim ne gereği var yani, eşimle işlerimiz var sen gelme de direk bence yoksa laftan anlamazlar
Eşime dedim ama işi oluyor da geliyor dedi, sonra da gelsin n’olacak dedi
Aynı benimki de böyle annem kuzum diyor çocuğu artık götürücem akşam uyutucam seviyor dur diyor onu giydir üşür eder bilmem ne şimdi nasıl sınır koyarim bilemiyorum ne dedin sen
Eşimle konuştum ben çünkü artık sabrımın sonuna gelmiştim kızım ağladığı zaman onu istiyordu yemeğini o yediriyordu o banyo yaptırıyordu ben sanki sadece süt annesiymişim gibiydi eşimle güzelce sakince konuştum artık kendimi anne gibi hissetmiyorum dedim oda farkındaydı bazı şeylerin zaten annenle sen konuş ben konuşursam kötü olacağız yoksa dedim eşim konuştu güzelce ama anlar mı laftan anlamadı kavga çıkarmaya çalıştı hiç çizgimi bozmadım çocuğumla ben ilgilenicem sen değil diye direttim sürekli bi süre kaynımda kaldı alıştı bu duruma şimdi bazen yine aynı şeyleri tekrarlıyor kızım 3 yaşında çok şımartıyor her istediğini yapıyor yine söylüyorum anne her istediğini yapma yeter tepemize çıkaracaksın diye zoruna gidiyor ama umrumda değil
Eşimle aramız bozuk ama eşime yazdım dedim ki böyle böyle koca insanız biz gideriz sende annene de artık biz karımla gideriz diye dedim tamam söylerim dedi hala kaynanam diyor ki gideriz ederiz gurursuz kaç kere biz gideriz sana gerek yok dedim dün yine dedim ki biz götürür geliriz hemen senin gelmene gerek yok dedim akşama yine götürelim fln diyor kötü birşey desem sanki yüz asacak gibi bilmiyorum eşim derse haddini bilir artık olmadı zamanı gelince biz eşimle gider geliriz senin gelmene gerek yok artık diyecegim
Yüzünü asarsa da assın canım ne bu böyle sınır çizmen şart olmuş artık
Açık açık yüzlerine şöyle bişey kaybetmezsin ztn Esin de halinden anlar öküz değilse ben de bu şekil oldum eşime söyledim saolsun hemen ailesine gelmeyin biz gidicez deyip baş başa giderdik hep asıl mesele eşinde bitiyor git eşinle bı konuş derim ben