Kızlar selam 5 25 kasım arası doğum yapacaklar nasılsınız erkek bebiş geliyor nasipse uykusuzluk ve wc durumu arttı mı siz de birde alış veriş için şuan bebiş 42 cm direk 3 6 ay mı almak lazım eşyalarını 32 haftalık olduk sanırım biraz uzun bebiş olcak yorumunuz nedir
Canım 42 cm ne ki zaten 51 felan doğsa bile yenidoğan anca oluyor bol bile oluyor benimki öyleydi normal al sen ay ay
Yeni doğan olabildiğince az almaya çalışın yeteri kadar aldıktan sonra genelde3 6 ay daha iyi oluyor veya 03 ay küçük gelmesindende büyük gelmesini tercih ederim ben küçüğü 1 kere giydirirsin büyüğü istediğn kadar
3 4 zıbın alsan uzun kollu içine 3 4 paçalı ortadan fermuarlı zıbın alsan yeter zaten 1 hafta demeden 0-3 e geçersin ki hastane çıkışı takımları da oluyo onlardan da 2 3 takım almış olcan dönüşümlü giydirirsin
Kasimin ilk haftasi olacak suanlik oyle gibi sezeryan olucam bende. 32 haftada 45 cm di bizimde zaten ortalama 52 cm falan doguyolar ilk cocugumda oyle oldu. Yeni dogan cok almadim ben 4 tane yeni dogan takim aldim gerisi 3.6 ay ayakli olanlari zaten uzun giyemez ayaksiz tulum ve ayaksiz takim aldim. Bu ara iyce agirlastim ayaklarim sisiyo hemen yoruluyorum bakalm az kaldi
Benimde kasımın ilk haftası hiç şişmedş ellerim şu ana kadar ama artık yüzüklerim sıkmaya başladı bende 0-3 az kaldım 3-6 aldım herkes öyle önerdi çevremdeki
Maşallah bende 32 gircem cuma kontorlum var kilosu ne kadar acaba benim doğumda 28 Kasım ama uygulamada ne zaman gelir bilmiyom
Benimki Kasım sonu gibi inşaallah geçen hafta 30+5te gittim 43 cm boy 1730gr kilo demişti ben abilerinden kalan kiyafetler olduğu için 3ntane 03 ay aldım zıbın olarak 03 3.6 karışık aldım 5 6 tane …sizin kilolar ne alemde alımlarınız nasil
Selam canım benim de doğumum kasımda geceleri uykuda sıkıntı çekiyorum Bir sıcak basıyor Bir soğuk. 31. Haftamda olmam gerekiyordu normalde geçen hafta doktora gittiğimde 3hafta öne geçmiş bebek dedi doktor. 1.825 gr idi. Kıyafet konusunda da, 3 hastane çıkışı dışında hep 3-6 aldım bebişe
Bu sıralar uykudan uyandığımda veya fazla hareket ettiğimde özellikle sol kasık ağrım oluyor sizde de öyle durumlar var mi
Bende de oluyor son 2 gündür uyurken ve uykudan uyanırken sol ve sağ taraflarımda kasık ağrım oluyor
Benim biraz yorulunca sağ kasigim ve bel bacak birleşim yeri çok agriyo onun haricinde pek agrim yok çok şükür…gecede dediğin gibi bı içine sokuyom battaniyenin bı dışına çıkarıyorum ayaklarımi
Benim de 13 kasım civari gözüküyor. Yenidogan kıyafet cok almayin bence. Birde patikli almayin en azindan patiksiz aldığınızda biraz kısa da olsa üzerine çorap gecirebiliyorsunuz. Son zamanlarda sağ kalça ve yatınca da sağ kasık ağrım oluyor ama geçiyor
Bu ağrılar konusunda yalnız değilmişim sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah kizlar
Benimde eklem yerlerinde var bi agri kol ve bacak eklem yerleri
Ben yürüyünce bacağımın iç kısmında sağda da solda da bi damar var sanki yürüdükçe sızlıyor içerde 4 5 parmak kadar dizime doğru bide sol kalçamda bi acı oluyo biraz yürüyünce geçiyo gibi oluyo. Kasıklarımda da yatakta dönerken kendini kasıp da parça parça dönüyorum büyük ihtimalle o dönerken kastığım anlarda oluyo sadece
Bende kasım 2.haftası benim sadece uykusuzluk…
- Haftaya girdim bugün 12 kasım gibi görünüyor tuvalet sorunu bende de var özellikle geceleri bu yüzden uyumakta zorlanıyorum kasık ve bel ağrıları oluyor arada da alt tarafa keskin bir sancı giriyor ama geçiyor 33. Haftada gittiğimde 2551 gramdı boyu da 47 cm benimki iki hafta önden gidiyor o yüzden çok aşırı elbise almadım boşa gitmesin diye çok çok eksiği olursa gidip alırlar heryer mağaza dolu