Canım kaç haftalık hamilesin
sanırım seninde benim gibi ilk gebeliğin
Keseden sonra ilk muayenemizdi.Çok şükür bebegi ve kalp atısını gordük .Bir de 2 hafta icinde oluşmuş nur topu gibi bis kist gördük hayırlı bakalım pazartesi tekrar gidecegim.
Hayırlı uğurlu olsun ![]()
Umarım kist de geçer hemen ![]()
Evet canım ilk gebeleğim 32 haftalık hamileyim
Bence kalbinin sesini dinle
Teşekkür ederim biz de iyiyiz grip olduk ama atlatmak üzereyiz oğlumun ilk gribi ![]()
![]()
Gelişimleri gerilemesin de birbirlerinin haftalarını yakalarlar arada çok bi fark da yok üzülme. Ne deseniz haklısınız
Haftaya ne zaman
Teşekkürler canım ![]()
Kızma kendine. Sen bebek taşıyorsun çok güçlüsün. Benim için saçlarını sev kendine güzel moral veren cümleler söyle. Ben böyle zamanlarda en yakın arkadaşımın başına bu gelmiş olsa ona ne derdim diyorum.
Geçmiş olsun arkadaşım. Çok zor tahmin edebiliyorum. Bebekler tahmin ettiğimizden de güçlüler. Kendini yıpratma gör bak hemen toparlayacak sen güç topla bebeğin senin gücünü hissediyor
İsimlerini hatırlamıyorum ama kist olmasına rağmen sağlıklı doğum yapan kullanıcılarımız vardı. Belki size moral olur
Öğleden sonra gidiyoruuuzzz kontrole ![]()
Eylül’de öksürük ve hafif balgam var yine. Umarım ciddi derecede bir şey değildir yine
Mrb dün kontrole gittim keseyi gördük dış gebelik yok dedi ama daha bebeği göremedik haftaya inşl
Evet elhamdülillah bi sıkıntı çıkmadı ilacıma devam edeceğim cnmsın
Çok sağol Cansucum iyi ki varsın ya ![]()
Merhaba canim biz de carsmaba gunu kontrole gittik kalp atisi gelisimi iyi dedi kanamalarim vardi benim onlarda azaldi insallah zamanla tamamen biter. Hepimiz bebeklerimizden guzel habeler aliriz ins ![]()
![]()
Doktor çok iyi durumu sağlıklı görünüyor dedi sadece geç döllenme olmuş. Son adet tarihine göre 7+1 ama doktor 6 haftalarda görünüyor dedi bir ay sonra tekrar gel dedi bebek de göründü ama kalp atışını göremedim doktora da sormayı unuttum heyecandan kalbi atıyor mu diye o da bir şey demedi ![]()
bir hafta sonra başka doktora gitsem mi acaba sizce
Bugün bebeğe bakmadı yeni baktık dedi tansiyon baktı 10 gün sonra yine gel dedi o zaman bebeğe bakarız dedi birde bugün cenazemiz var tansiyon baya cikicak gibi ![]()
![]()