Kasım anneleri

Merhaba kızlar @kasim-anneleri doğum yaptınız mı?? Lohusalığınız nasıl geçiyor ben 24.10.2024 te doğum yaptım ama lohusalığım biraz kötü geçiyor bununla nasıl başa çıkabilirim bilmiyorum bana fikir verebilirsiniz sevinirim yardımcı olursanız sevinirim

@tecrübeli-anneler

Biz 5 aylık olduk… lohusalık falan kalmadı ama… sana şöyle tavsiyeler verebilirim. Öncelikle çocuğuna eşinle beraber bakın anneanne babaanne gibi kişileri katmamaya çalış… dış seslere kulağını kapat. En ufak zamanı güzel değerlendir. Hicbirsey bebekten önceki gibi olmayacak. Bir an önce kabul et ve bununla mutlu olmaya çalış. Mesela evin pis mi kaldı. Bırak kalsın uygun zamanda yaparım de. Yemek mi yandı… melemen yeriz de geç :relieved: bebişin ve lohusaligin hayırlı olsun :revolving_hearts:

2 Beğeni

Merhaba canim 31 ekimde dogum yaptim bende . İlk bebeginmi ? Genelde ilk bebeklerde lohusalik biraz daha zor gecebiliyo bi anda hayatin degisiyo uykun ev halin sorumluluklar yani kisacasi degisiyosun bunun etkisi cok oluyo ama alisiyosun hersey rayina giriyo bebeginin bu guzel anlarini daha sonra cok ozluyosun yani gecici merak etme eger skntin bunlarda baska bi derdin yoksa canim ve bu arada eş ve aile destegi gercekden cok.onemli

1 Beğeni

Merhaba canım ben hala doguramadim 39+5 teyim dün nişan geldi ama sancı falan yok hiç bekliyoruz bakalım

1 Beğeni

Bende 30 Ekimde doğum yaptım gerçekten eşim ve ailem çok ilgilendiler benimle ama ilk defa sezeryan olduğum için bedenimdeki ağrı ve yorgunluk psikolojimi alt üst etti diğer yandan iki çocuğumun ihtiyaçlarını karşılayamamak onlara herzaman ki gibi destek olamamak iyice yetersiz ve mutsuz hissettirdi beni ilk haftamda çok ağladım ben ne ruhen ne bedenen üçüncü çocuğa hazır değilmişim diye şimdi kendimi toparlamaya başladım çocuklarımın kardeşine olan sevgileri bebişimin mis kokusu minnacık bedeni artık onlar için daha da çabalamam gerektiğini hatırlattı bana tabiki duygularımız inişli çıkışlı bir döneme giriyor bazen ama anneliğimiz tüm bunların üstesinden gelecektir içini ferah tut bebeğin biraz daha büyüdüğünde işler yoluna giriyor bugünler bi anı olarak kalıyor insana​:blush:

1 Beğeni

Gün saymakla mesguluz hala 38+0 dayız

1 Beğeni

Ah bizde 38+3 olduk,belki denk gelir dogumlarimiz böyle yakin tarihde olan birini bulman rahatlayor beni :upside_down_face:

1 Beğeni

Hamilelik nasıl gidiyor bu ara biraz daha ağırlaştım ben sanki hareketlerim baya kısıtlı artık otursam da yatsamda yurusemde hiiiccc rahat edemiyorum

1 Beğeni

Çok zorluyor artık ,evet rahat bir pozisyon yok artık …bnm geçen hafta nst sancım çıktı acılmam yokmus …korku endişe heyecan herşey bir arada bekliyoruz bebisi baklaim :upside_down_face:

1 Beğeni

Benim herşey normal gidiyor bı kaç gündür arada sancimsi bişey geliyor ama büyük ihtimal yalancı

1 Beğeni

Evet yalancı sancilarimiz başladı ,regl ağrısı GB olunca doğum sancısı oluyormuş

1 Beğeni

Benimki baya şiddetli oluyo regl yanında masum kalır ama nstde sancı vs çıkmıyor

1 Beğeni

Biliyorum kuzum benimde geçen gece hatta doğum yapacağım sandım o kadar kötü bebeğin hareketlerinden kaynaklaniyormus minnoslar da büyüdüler ,bnm hafif sancı çıktı geçen hafta yarın tekrar kontrolüm var bakwljm ne okacak kg ve boyu için ne dedi Doktorunuz

2 Beğeni

Ayın 14 ünde gittim ben 3100 Gr 49 cm dedi 25 ine tekrar gidecem

1 Beğeni

Hepinize teşekkür ederim evet lohusalık çok zor kaynanam annem filan çok nadir gelip yardımcı oluyorlar bide 4 buçuk yaşında kızım var kendimi yetersiz hissediyorum psikolojik durumum kötü bende 2 çocuğa hazır değilmişim bir an önce herşey yoluna girsin istiyorum bide annem rahatsız önce doktorlar kolon kanserinden şüphelendi makattan kan gelince ama sonra testler yapıldı bağırsakta yara varmış yarın doktora gidicez ameliyatla yarayı temizleyeceklermiş annemde korkuyor offf benim için zor bir dönem üzülmemeye çalışıyorum sütüm kesilmesin diye nasıl düzelticem kendimi bilmiyorum :sob:

1 Beğeni

Bende 12 de gittim cnm,birde yarın gideceg9m bana da 3100 kg,boyuda 49 dedi Dr :smiling_face_with_three_hearts:

Masaallah inşaallah zamanında gelsin kuzular​:purple_heart:

Amin insallahh zaten pekde bir şey kalmadı :face_holding_back_tears::upside_down_face:

1 Beğeni

Bebişlerimiz aynı gün doğmuş :))

1 Beğeni