Kasım anneleri

Aldıklarım boşa gitmesin istiyorum yeter bu kadae diyorum ama gördükçe alasım geliyor bir yandan da ya gelişimi ve kilo alımı hızlı olursa Aldıklarım da olmazsa düşüncesine kapılıyorum inanki sinirlerim bozuluyor bir yandan bir yandan yoruluyorum en son sesim gitmişti alışveriş yaparken :smile: eşime dedim artık yeter baktıkça eksik çıkıyor

1 Beğeni

Biberon emzik göğüs pompası bunları doğumdan sonra gerek olursa alacağım mesela ben

Ama göğüs ucu çatlak kremi alacağım en korktuğum şey bu​:melting_face:

Ah ah ne diyim ki gerçekten bu yazdığınızı okuyunca sanki bende alışverişe başlayacağım zaman böyle olacam gibime geldi :grinning:

1 Beğeni

Online mi yapacaksınız alışverişi yoksa gezerek mi

Olabilir doğumdan sonra da alan var

Yani belki gerek kalmaz almaya hiç boşa para vermeyim diye sona bıraktım onları

Gezerek yapacam çünkü ilk hamileliğim ve ilk alışverişe online’den değilde kendim gezerek beğenerek almak istiyorum kızım için :blush:

Haklısınız iyi düşünmüşsünüz gerek olursa sonradan alabilirsiniz zaten

1 Beğeni

Gezmek daha iyi kimisi online yapıyor ama tercih meselesi tabi ya

Aynen öyle ama benim tercihim kendim gezip beğenerek almam :slightly_smiling_face:

Bakalım inşallah kasım aralık hep kız bebiş bekliyor herhalde ya :smile: bakıyorum herkese kız

2 Beğeni

Yani bu yıl kız bebislerin yılı diye biliyorum benim,ablamın, yengemin bebislerin cinsiyeti kız :sweat_smile: sizin de mi bebeğinizin cinsiyeti kız

Bende tez canlı biri olarak 16. Haftadan sonra başladım almaya çoğu şeyi de bitti sayılır sadece küvet seti ve ana kucağı kaldı . Kış bebeği olacağı için genelde tulum daha fazla aldım tek parça ile daha rahat ettiklerini düşünüyorum. Alt üst takımı şuan 5 takım belki 1 2 takım daha eklerim . Olabildiğince fazla zıbın aldım uzun kollu almadım ama genelde kısa kol ve askılı . Onun dışında dış giyim olarak kalın peluş tulumlar hırka mont tarzı ürünler aldım .1 paket bez deneme amaçlı sleepy aldım şuan .Ateş ölçeri şampuanları kremleri vs emzik biberon gerek olacağını düşündüğüm göğüs pompası tamam :+1: şuan kendi ihtiyaçlarım dışında bebişin çok ihtiyacı kalmadı aslında . Annne bebek çantamız var bebişin hastane eşyaları ve kendim için organizer var hatta hazır şuan :grimacing: kendime lohusa takımı iç çamaşırı vs bakıcam artık . Ben yıkama ütüleme işlerini de bitirdim :melting_face: bugün kendi el emeğim örgü kıyafetlerini yıkadım bitti yani​:+1: ne kadar erken o kadar iyi diye düşünüyorum ilerleyen zamanlar da ağırlaşınca daha zor olacak şuan bile öyle .

2 Beğeni

Çok iyi yapmışsın bu haftada en erkenden herşeyi almışsın hemen hemen de herşeyi tamamlamiş sayılırsın ben 7. Aya kadar erken dedim bekledim ondan almadım ama bundan sonra geç olmadan ve ağırlaşmadan başlayacağım herkes gibi herşeyi tamamlayıp kıyafetleri yıkayıp ütüleyip kaldıracağım doğuma kadar :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Evet başla kesinlikle kıyafet illaki alınıyor da diğer önemli gereçleri bitmiş olsun . Zaten gün geçtikçe fiyatlar da uçuyor maddi zarar da oluyo bu sefer

Aynen haklısın hem zorlanmadan hem de fiyatlar uçmadan çünkü alacağım kıyafet eşyalar bir iki tane değil lazım olan ne varsa alacağım az para etmiyor tabi ki konu para değil ama doğumuma 3 ay kaldığı için başlamam gerekiyor erkenden :slightly_smiling_face:

Evet benimki de kız :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bu sene kız senesi :star_struck::smile: benim için cinsiyet çok önemli değildi erkek hissediyordum ama hep. kız olunca da nedense çok mutlu oldum herşeyden önce sağlıklı olsunlar tabi ama kız çocuk da başka oluyor galiba :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Ya maşallah İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız prensesleri :cherry_blossom::heart: