Ayy o kadar az mı kaldıııı inanamıyorum cok heycanladımmm gelsin bi an önce çikolata bebegimiizzz
Neden çikolata dediniz?siyahmı olucak
Arkadasımızın esi afrikalı o yüzden öyle söyledim melez bi bebis olacak hayirlisiyla @Birhayaldigeldigecti
Hahahaah ay ezgi soyluyorum dinlemiyo
İnatci olacak demek kii gelesi yok beyfendinin yeri rahatsa demek
Öylemi siyah bebek başka bi tatlı oluyor
Evet sütlü çikolata olacak bende çok merak ediyorum
En çok merak ettiğim bebek oldu 'Gel len artık ’ diyorum her gün kendi kendime
Ya bebeğin kilosu 1 haftadır sadece 64 Gr fazlalasmis . Vücudu geçen haftayla aynı 1 hafta geri dediler nst falan soktular hiçbirşey yok 40 a kadar bekliycez dediler . Biraz moralim bozuldu
Kilosu kacki bebeyin?
3064 3000 di
Duzelir canim hic sikma canini
Duzler canin sikma hic canim
Merhaba. Tahmini tarih 3 aralık ama Kasım sonu Aralık başı dediği için doktor Kasım annelerine de katıldım. Yarın kontrol var kaç kilo olmuş boyu ne kadar oldu kafası hala aşağıda mı suyu iyi mi merak ediyorum yarın cevapları alıcam sanırım. Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah
Bi yandan da mağaza listesi toparlamaya çalışıyorum maddiyattan dolayı son ana kaldı 15 kasımda e bebek mağazasına gidip hepsini tek seferde ordan almayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak
yaa. Moralini bozma sık sık gidiyorsun. Acil bindirum olursa hemen görürler. Bazen cihaz da eksik ölçüyor
Hayırlı olsun kavuşma günü yaklaşmış ben de mutlu oldum
Bizim sütlü çikolata doğduğun da cok tontis olacak annesi sen canini sikma badem sutu iyi geliyor diyorlar ondan ic migrosta vs var
E bebek zıbınlar 6 al 5 öde var nelerin eksik ben de interntten indirim arayayım
Hem buda az bi kilo değil canım benim sık a canını doğduktan sonra sen birde gör annesi ay evet tam sütlü çikolata ne kadar tatlı oluyolar ya
Hem son aylarda yeri daraldığı için az kilo alması normal yani