Kasım anneleri ile doğum heyecanı 💐

Merhaba @kasim-anneleri nasılsınız eksikler var mı? Kim önce kim sonra doğuracak hadi gelin hem tanışalım hem doğum heyecanınızı paylaşalım

Birth Doula Diaries GIF by Romper

6 Beğeni

@afrikanın_gelini54 @Medisim @Hava @zsnblk başka kimler varmış

5 Beğeni

@Fidan1 var

2 Beğeni

Çok heyecanlıyım şaka gibi geliyor daha ilk hamile olduğum zamanları hatırlıyorum o sancılı süreçleri ve 9 gün sonra yavrumun Allah’ın izniyle kucağımda olacağını hayal ediyorum şükürler olsun :palms_up_together::heart:

7 Beğeni

Kız benim bebeğim siyah olcak diye mi siyah kadınları koydun buraya :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::face_with_hand_over_mouth:

5 Beğeni

Nasıl da güzel bir tesadüf olmuş :smiley::smiley:

4 Beğeni

Bugun geldi son eksiklerim

Salon icin besik almistim oda geldi Simdi sukur bitti

6 Beğeni

Hayırlı olsun güle güle kullanın

1 Beğeni

Güzel günlerde kullanın çok zevklisiniz :innocent::smiling_face_with_three_hearts:

Cok sagol canim daha iyisi sizlerin olsun

1 Beğeni

Cok sagol cansucugum

Evet bende varim

1 Beğeni

@Hava abala sen daha gormadimi? Hadi dogur sira bize gelsin

1 Beğeni

:sweat_smile::sweat_smile: hiç güleceğim yoktu ama ne tatlı olur ya yumuş yumuş

2 Beğeni

Sali ya kadar gelmezse balon katater yapicaklar Canim carsambada suni sanci vericeklermis

2 Beğeni

Vallahi düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum eksik arabamızı beşiğimizi kıyafetlerini puseti emziği biberonu bezi herşeyi çok şükür hazır

2 Beğeni

Ay bende 2 haftaya doğurursun diyince bi heyecan yaptım günler geçtikçe daha da bi heyecan oluyorum geldi mi geliyor mu ne zaman gelecek :sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

Balonu yerlestirince 3 santim acilma oluyormus Bakalim

1 Beğeni

Aaaa​:anguished: gerçekten mi @Hava bu arada kaç yaşındasın hitap ederken ona göre edeyim diye soruyorum yanlış anlama :blush:

1 Beğeni