Kasim anneleri bebek alışverişine basladiniz mi?

Ben de kasim anne adayi olarak ağustos ayinda falan yavastan baslarim gibime geliyor cunku bebegin ne zaman gelcegi belli olmaz .

1 Beğeni

Bende hiçbir şey almadım Ağustos gibi başlamayı düşünüyorum

2 Beğeni

Bugün ilk alışverişimi yaptım normalde 7. Aydan sonra yapmaya baslıcaktım bime çocuk esyaları gelmişti bugün birkaç şey aldım bende açılışı yaptım

1 Beğeni

Ben aldim. Son 2 ay dinlenmek ve zihinsel/bedensel hszirlik icin kullanmak istiyorum

1 Beğeni

Cinsiyetimiz belli olmadan once puset ve portatif bessik aldim dun kesinlesti cinsiyetimiz yavasdan biseyler almaya basliycam artik bi anda almakda zor olur en iyisi yavas yavas tamamlamak diye dusunuyorum

1 Beğeni

Birazdan bende bakicak bime biseyler kaldiysa tabi :slight_smile:

1 Beğeni

Bende bakacaktim ama bu ay tatile para harciycam .

Ben farkli dusunuyom son aylarda hep evin icinde olurum . O yuzden bebenin kiyafetlerini int. Uygun olursa ordan alcam. Kis bebegi olacagi icinde bebek arabasi fln almiycam . Maddi durumumuza gore haraket edecegim. Haziran ayim bayram telasiydi . Temmuz ayinda rabbim nasip ederse tatil ayi olacak . Ağustos ayi da dolaba kışlik koyma salca menemen vs. Eylul ekim kasim aylari bebek ayi olarak planladim. Tabiki de bebek esayasi cok uygun oldugu zaman aliyorum. Mesala bim ,a101 gibi yerlere cok uyguna bebek ihtiyaclari geliyor arada bir degerlendiriyom . Tutup simdi alsam esya ben dk basi onlari duzenlerim 2 tane elbise var dk basi onlara bakiyom​:joy::joy::joy::joy:o yuzden biraz daha zamani var

1 Beğeni

Sabah açılmadan gittim ben ilk gittigimde kimse yoktu sonra açılmaya yakın doldu 15 kişi falan oldu inşallah kalmıştır birşeyler coğu şeyi kıytı köşeye koymuşlardı o yüzden görmeyenler varsa sizede kalmıştır belki nasip

1 Beğeni

Benim bide kizim var 9 yasinda onun giderleri okul şu bu derken firsat buldukca almaya calisiyorum bende pusetle besigi direk almadim indirime girince aldim bebek arabasi mecbur alicam okula giden cocugum olunca melesef bide yaşdanmidir nedir bu hamileligim agir geciyo biraz son zamana birakmakdansa denk uygun geldikce alicam bakalim sizin dusuncenizde cok guzel tabiki

1 Beğeni

Bi kac bisey vardi ama istediklerim hic yokdu nasip tabi aynen

1 Beğeni

Arsimo Katlanır 3'lü Bebek Çocuk Yıkama Küvet - PttAVM.com - 2024. Bende banyo setini burdan sipariş ettim az önce

1 Beğeni

Evet firsat buldukca da alinirsa sizin acinizdan daha iyi olur benim ilk gebeligim oldugu icin oyle dusundum . Uygun fiyata cok guzel alisveris yaparsiniz hepsini birden alinca maliyetli oluyor . Ee birde cocugunuz olunca istemsiz yorulacaksiniz .

Bende trendyoldan alcam bime geldi bunlar parca parca cok pahaliya geliyor .