Kasıkta uyusma

Kizlar az önce arkadaşmla konuştum bazı belirtileri vardı korkuyormus daha yeni doktora gitms 4 gün oluyormuş ve bu yüzden bir sonraki randevusu 1 ay kadar sonra benimde aklıma burası geldi sorayım dedim belki yaşayan veya doktoruna danışan vardır 9+2 de sağ kasıkta uyusma varmış iki gündür başlamış karıncalanma gibi tuhaf bir his dedi ben araştırdım netten bişey bulamadım yaşayan var mıdır ya da tehlikeli bir durum mu ?

Uyuşma bilemedm de regl sancısı gibi oluyor normalde rahim büyüdüğü için.

1 Beğeni

Evet onu biliyorum bende gebeyim bazen de iğne batması şeklinde oluyor hatta onlar normal bende söyledim bunu yaşamadığım için bilemedim sorayım dedim

1 Beğeni

Doğru tanımlaması önemli. Uyuşma ilk kez duydum. Batma, ağrı ya da sancılanma varsa rahim büyümesinden kaynaklı olabiliyor

1 Beğeni

Karıcalanıyormus yani uyuşuyor mu dedim evet dedi hatta bikac gün önce elleri yüzü ve tüm karnında olmuş üzüntüden sonra geçmiş bu olmuş sonra da

34 haftalık gebeyim aynı şeyi yaşıyorum doktora gittim doktor kanda enfeksiyon var dedi vücutta enfeksiyon varsa öyle oluyormuş bence yakın zamanda hastaneye gidip kan versin ve idrar tahlili versin

1 Beğeni

Ya gerçekten mi teşekkür ederim Allah size de şifa versin ilaç fln kullanıyor musunuz ben sordum tekrardan sadece cenin pozisyonunda uzanirken oluyorms

Teşekkür ederim Allah razı olsun Ben antibiyotik kullanıyorum Allah bütün hastalara şifa versin :palms_up_together:

1 Beğeni