Kızlar 33+5gunluk hamileyim ve neredeyse bı haftadır kasgimda ve alt yerlerde aşırı baskı ve sızlama gibi ağrı hissediyorum ve korkuyorum neden acaba başına gelip bilgisi olan varmı lütfen cevap verin
Canım yerlesiyor veya donuyo olabilir oyuzden de biraz alt tarafta baskı oyuzden de çıkabilir
Evet aynısı bende de oluyor Bebek büyüdüğü için normal dedi doktor
Ya öylemi baskı olunca baya tedirgin olmaya başlamıştim teşekkür ederim
İçim rahatladı birazda olsa bende erken mi doğacak diye endişeye kapılmıstim teşekkür ederim
Bu haftalardan sonra bunun gibi ağrılar sancilar çekmen normal hem bebeğin büyüyor hemde vücudun seni doğuma hazırlıyor yalancı sancı dediğimiz sancilar oluyor genellikle . Rahimde kasılma bebeğin rahime baskı yapması bel ve sırt ağrıları karnının ortasında toplanan ağrılar biraz daha sonlara yaklaşınca kasik Lara giren kramp hareket ettirmiycek derecede olur genellikle . Sizin takip ediceginiz su veya kanama gelmesi durumunda yada sancilarinizin 5 dk da 1 gelmesi durumunda doktorunuza gitmeniz
Çok teşekkür ederim çok açıklayıcı yazmışsıniz içime su serptiniz yazdıklarınız çok işime yarycak sancılarım gelip geçici baskı oturunca geçiyor
Rica ederim yardımcı olabileceğim bişey varsa yardımcı olurum canım
Çok teşekkür ederim
Rica ederim ne demek içinizi ferah tutun sağ saglim kucaginiza alirsiniz inşallah
Amin inşallah teşekkür ederim
Baş aşağı döndüyse olabilir belki. Benim 28. Haftadan beri var. O zamandan beri baş geliş ama bilemiyorum tabi.
Olabilir belkide bende o sıralar yoktu bebek baş aşağı değildi dediğiniz gibj belki de ondan
Aynı sorunlar bendede var 34+1 haftalık baş aşağı benimki dönmüş kasıklarım kopuyor ağrıdan kramp giriyor belimde ağrıyor karnıma toplanıyor felan bende çok korkuyorum 2. Gebelik benim ama 9 yaş arası unuttum nasıldı bunda çok korkuyorum karnımda bide regli ağrısı var baskı var doktora sormustum olur demişti ama 1 2 gündür sanki çok ağrıyor kasıklarım okdar değildi 30 haftalarda baş aşağı döndüğü icinmi acaba fazla haftaları olan arkadaşlar bilgi verebilir mi birde hareketler bu haftalarda azmi olur
Yaşadığın ağrılar normal vücudun seni doğuma hazırlıyor ve evet artık bebeğin hareketlerinde azalma olabilir çünkü yeri daralıyor haliyle hareketler de kısıtlanıyor uzun süre hareketsiz kaldığında işte sen zorladiginda tatlı birşeyler yediğinde yada dinlenmeye gectigin zaman hareket etmiyorsa doktoruna gitmen gerekir
Alt tarafta çok baski oluyor bı taraf şişiyor böyle toplanıyor altta hissediyorum haretlerini gün içinde hereketlerini illa hissediyorum ama eskisi gibi çok değil yeri daraldığı için sanırım bide karın ağrısı var regli gibi korkuyorum kanama olacak diye sezeryan olacak benim 38 39 alırım. demişti nasipse korkuyorum böyle ağrı olunca erken mi. olacak diye
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir
2 gün önce tahli yaptı bakti doktorum çıkmadı 20 gün öncesi hastanedr yatmistim zaten değerler yüksekti iltihab vardı oyuzden