Kasık ve bacak ağrısı

Hanımlar, 25+6 haftalık hamileyim. İlk gebeliğim. Normalde hamile olmasam 2 gün sonra adet olurdum. Adet günü yaklaştıkça, kasık ve bacak ağrısı olur mu?

Olur. Cunku hormonlar dan sebep ve rahim baska islerle mesgul oldugu icin adet goremiyoruz ama etkilerini hissetmeye devam ediyoruz. Ama tabi bu dediklerim üşütmediysen, kendini kolladigin halde kasıkların agrıyosa gecerli. Bide bende 19a kadar gebe gobegi yoktu kilolu gebe kalmistim zaten 25ten sora depara kalkti. O ara cok sanci cektim korkup kadin dogum acile filan gittim hatta ic rahminde yer kalmamis bebege yer acabilmek icin rahim genisliyo organlarin filan rahme yer acmak icin yer degistiriyo dediler kasıklardaki agrida bende biraz farkliydi tarif etmiyim simdi ki yoktan yere kendini dinleyip aa bu bendede var deme :rofl: cunku ilk gebelikte cok rahatsiz edip doktora sormadikca fark etmiyomussun :sunglasses: vucut doguma kendini hazirlamak icin yalanci sancilar yaşatıyomuş. O da bedenini cok yordugun zamanlarda, yada asabi oldugun-üzgün oldugun gunlerde icerde bebek strese giriyomus.

1 Beğeni

Kız doktor niyeyine sana mı gelsek ne :thinking::joy::joy::joy:

Estagfurullah. Cok bilmislik gibi gozukmesin benimde 12haftayi gecebilen ilk gebeligim. Ama pimpirikli bi anneyim sanirsam bide forumda cok takildim herkesi cok fazla takip ettim nezaman ne oluyo gibisinden :sweat_smile: otta seyde pimpiriklenmemeknicin yaptim bunu esasen kendi ic huzurum icin ama ogrendim bisiler iste :rofl::rofl:

2 Beğeni

Benim de yeni yeni göbeğim çıkmaya başladı. Zayıfım zaten. Bugün içim bir sıkkın, nefes alamıyorum gibi, üzgünüm, ağlamak istiyorum, kendimi temizliğe verdim o da ayakta çok kalamadım bacak ve kasık ağrısından dolayı. Eşim iş için İstanbul’a gitti 1 aydır bende baba evindeyim. İnşallah 3 gün sonra yanıma gelecek, onun da özlemi var bende. Adet sancısı çekiyorum sanki. Duygularım çok değişik ya. Konuşacak kimsemde yok Allah’tan sen varsın şuan bacım. Allah razı olsun senden vallahi.

Vay maşallah :joy: hiç te çok bilmişlik gibi gözükmüyor aksine benim çok işime yaradı paylaştığın bilgiler. Düşünsene bir de senin gibi biri daha dünyaya geliyor. Kendinle konuşuyormuşsun gibi olacak​:joy::joy: kavga edemeyeceksin kendinle :joy::joy::joy:

Heee sendeki agrilarin sebebi belli oldu sendeki koca hasreti seni en iyi @Ebru88 anlar :heart::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Ebru gelsin. Bırakın gelsin ebru. Seninle konuşunca bebeğim tekme attı şuan. Sayende yüzümde gülücüker oluştu. Rabbim senden razı olsun

1 Beğeni

Aa yok kavga diyince kimse elime su dokemez sırf canım sıkıldıgı icin bile kavga edebilirim :rofl::rofl::rofl: ama tek iyi yanı şey yapıyorum ben senle mesela çataçat kavga ediyom ya can sıkıntım gecti, adrenalin doldum e bagirdim desarj da oldum. Kavgaya devam etmeye gerek yok tmm mi sen bana laf yetistirirken ben çat diye kahve yapiyom iccenmi diyiveriyom benle kavga edene bi kal geliyo afedersin sktiri cekip kenara geciyo :rofl::rofl::rofl: cocugumla kavga edince bana benzerse yadırgamayan tek kisi olcak

2 Beğeni

:joy::joy::joy::joy: güzel taktik. Kaptım. Ben de kavga edince ay Allah kocama sabırlar versin yemin ederim. Konuyu kapatmaya çalışsa ben istemeden o konu kapanamaz. Psikopat gibi bir şeyim ben ya :joy::joy::joy:

Takipleşme var mı bu uygulamada? Takip edeyim seni? Bana bildirim gelmiyor foruma ben giriş yapmayana kadar, mesajları da göremiyorum.

Ortada sorun oldugu icin kavga ediyosam o konu cozulcek o ayri… can sıkıntısına hani kavga etmek apayri o kavgalarin uzamasina gerek yok

1 Beğeni

Kız birden ciddileştin bana da bir ciddileşme geldi. Kesinlikle katılıyorum sana. Katılmasam beni kesersin zaten​:joy::joy::joy:

Profil ismine tıkla konulara git enson nere ne yazdiysa gorunuyo

1 Beğeni

Kızzz @Ebru88 senin koca gurbetten geldimi bak can yoldasi buldum sana :rofl::rofl::rofl:

Arkadaşın agrilarini kocasizliga kocasizligi sana bağladı. Senin kocan gelmiş ağrılar geçti mi bari

1 Beğeni

Duydun mu @Hümanurun_annesi… koca her derde deva değilmiş :rofl::rofl::rofl:

Bakyaa mevzuyu çakmıyım diye etikette yapmamıs ama yakalarım :rofl::rofl:

Nazdan artmistir onun agrilari ama kocasi yokken agri cekmiyoduki uyuyamiyodu ic huzursuzlugu vardi kocasi gelince yüzü gülmüs bak :rofl::rofl::rofl:

1 Beğeni